Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un seriāla Lost zvaigznes Daga Hačinsona bijusī sieva Kortnija Stodena (attēlā labajā pusē), kura pazīstama ar iesauku nepilngadīgā līgava, vienmēr darījusi visu iespējamo, lai pievērstu sev mediju uzmanību, un šonedēļ seksīgās blondīnes pūliņi atkal vainagojušies panākumiem.

Kortnija jau vairākus mēnešus bauda brīvas meitenes statusu, un šobrīd viena no slavas kārās šķirtenes galvenajām nodarbēm ir savas popularitātes spodrināšana, un atpazīstamības vārdā viņa ir gatava gandrīz uz visu.

Jau vēstīts, ka nesen nepilngadīgā līgava slavenību fotogrāfiem sarīkoja veselu performanci, kuras laikā viņa teatrāli novēlās no velosipēda, taču šonedēļ viņa savā publiskajā priekšnesumā izmantojusi saldējumu.

Losandželosā šobrīd valda ļoti vasarīgi laika apstākļi, un daudzi ļaudis tveicē cenšas veldzēties ar kādu vēsu dzērienu vai saldējumu, un Stodena sev raksturīgajā manierē vēsā našķa baudīšanu padarījusi par ļoti seksīgu un erotisku procesu, kura laikā ar kārumu pacienājusi arī savu draudzeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!