Foto: Privātais arhīvs

Tautas iemīlētajai dziedātājai Inesei Adario, šovbiznesā pazīstamai ar segvārdu Kombuļu Inese, par spīti problēmām ar sintezatoru, tomēr izdevies ierakstīt dziesmu. Tajā apdziedātas viņas patiesās jūtas pret vīru Paskvāli.

Lai gan Inese šopavasar plaši sūkstījusies par iedāvāto sintezatoru, kurā neesot iespējas ierakstīt dziesmas, kā dēļ cieš viņas fani, vismaz vienu hitu viņai beidzot izdevies iemūžināt. Tas ir hits Tava roka mani silda... , kurš veltīts dziedātājas itāļu vīram.

Veltījuma dziesmā Inese slavē savu Paskvāli kā sargu no dažādām dzīves nedienām. Paskvāle tiek slavēts arī kā sargs pret skauģiem - Inese dzied, ka vīrietis skauģu izteiktos vārdus spēj pārvērst par tauriņiem.

Dziesmas tekstā Inese vairākkārt uzsver to, ka neko vairāk par savu Paskvāli pat nevarētu vēlēties. Hita video sastāv no dažādām mīlas pārīša bildēm.

Hits iezīmē arī jaunu līmeni dziedātājas muzikālajā attīstībā. Māksliniece, kuras muzikālā firmas zīme allaž bijuši jestri sintezatora bīti, veltījumā Paskvālem pārsteidz ar smeldzīgām ģitāras notīm un pavadījumu labākajās rokmūzikas tradīcijās.

Populārā dziedātāja nekad nav skopojusies ar skaistām veltījuma dziesmām vīriešiem, kas to ir pelnījuši. Savam bijušajam draugam dāņu pensionāram viņa uz gada mīlas jubileju uzdāvināja dziesmu Jeg elsker dig, kas latviski nozīmē Es tevi mīlu.

Arī Paskvālem drīz vien pēc iepazīšanās tika veltīta romantiska dziesmiņa Grande Amore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!