Foto: Publicitātes foto

Par uzvaru šovā "X Faktors" 22 gadus vecā Emilija Bērziņa balvā saņēma 10 tūkstošus eiro, kā arī sadarbības līgumu ar "Universal Music Group". Naudu viņa tērē lielākoties praktiskos un sadzīviskos pirkumos, noskaidrojis izdevums "Kas Jauns".

Par saņemtajiem līdzekļiem Bērziņa visupirms apmierinājusi savas praktiskās vajadzības – nopirkusi mikroviļņu krāsni, segu un gultas pārvalku. Decembrī viņa naudu tērējusi arī Ziemassvētku dāvanās, kā pati saka, "savai komandai'.

Taču no balvas daļa naudas tikšot tērēta viņas muzikālās karjeras vajadzībām: "Lai varētu izdot dziesmas, būs nepieciešami līdzekļi, lai sagatavotos savām uzstāšanās reizēm, iegādātos skatuves tērpus," saka jaunā māksliniece.

Pērnā gada izskaņā Emilija aizlidojusi uz Norvēģiju pie saviem draugiem un atpūtusies, taču jauno gadu iesākusi ar darbu. Mūziķe cer, ka šis gads viņai nesīs panākumus un sasniegumus karjerā.

"Delfi" jau vēstīja, ka Emilijas dzīvesstāsts ir visai skaudrs – viņa nāk no nelabvēlīgas ģimenes, tikusi vecāku pamesta, tad adoptēta un vēlreiz pamesta. Emilijas dramatisko stāstu var lasīt šeit.

Jauniete šovā "X Faktors" uzvarēja ar būtisku atrāvienu no pārējiem konkurentiem, proti, šova finālā par viņu balsi atdeva 18 319 reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!