Foto: Privātais arhīvs

Kādreiz Bjanka Cenzori esot bijusi atklāta un dzīvespriecīga persona, bet tagad viņai netiekot klāt pat tuvākie draugi. Iejaukušies, brīdinājuši par Kanjes manipulācijas tehnikām un centieniem sievieti pārveidot par vizuālu, radikālu bijušās sievas versiju. Atraukusi, ka draugiem skauž jauniegūtā slava, arhitekte neapstājas un ekstraordināro uzvedību papildina ar tērpiem, kas vulgaritātes robežai ir tuvāk nekā modei.

2020. gada novembrī austrāliešu izcelsmes 29 gadus vecā arhitekte Bjanka Cenzori tika noalgota kā Kanjes zīmola "Yeezy" arhitekte. Lai gan nav zināms, kad starp abiem romantiskas attiecības ir uzplaukušas, izdevuma "Daily Mail" žurnālistu rokās nonākusī laulības apliecība apstiprina, ka apprecējušies ir 2022. gada 20. decembrī. Tikai dažus mēnešus pēc tam, kad oficiāli šķirta Kanjes un TV šovu zvaigznes, uzņēmējas Kimas Kardašjanas laulība. Kanje bieži Kimu dēvēja par savu mūzu, un viņš bija tas, kurš principā noteica sievietes modes izvēles. Jaunās sievas draugi ir norūpējušies, ka tagad tas pats notiek ar Bjanku. "Katru jaunu dienu viņa un Kanje izgudro veidus kā izskatīties aizvien vulgārāk un atklātāk nekā iepriekšējā dienā. Viņai ir izskalotas smadzenes. Tieši tāpat kā Donda akadēmijā un zīmolā "Yeezy" strādājošajiem un reiz bija Kimai," izdevumā "Tmz" sūrojies kāds no sievietes draugiem.


Arī tabloīdā "Daily Mail" kāds no Bjankas draugiem ir sūrojies. Viņš atklājis, ka ar citiem esot pat uzrīkojuši "iejaukšanās" akciju. Mudinājuši "atjēgties", pamanīt vīra "kontrolējošo rīcību" un to, ka tiek pārvērsta par radikalizētu bijušās sievas jauno versiju. "Viņa apzinās, ka ir atteikusies no sev tuvajiem cilvēkiem. Šķiet, ka arī viņa beidzot sāk redzēt cauri savas laulības dūmakainajiem spoguļiem," tolaik pozitīvi noskaņots bija anonīmais avots. Arhitekte "apzinās Kanjes kontroles veidus" un "sāk redzēt lietas no malas", tā viņš priecājās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!