Foto: Privātais arhīvs

Kāds Oregonas štata iedzīvotājs uzstājīgi pieprasījis, lai viņa 20 gadus vecā meita Leksa (attēlā) dažādās izaicinošās un seksīgās pozās nofotografētos pie automašīnas, kuru viņš vēlējās pārdot interneta izsoļu vietnē eBay.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, uzņēmīgais amerikānis Kims Ridlijs panācis savu un patiešām publicējis vairākus savas meitas un automašīnas fotogrāfijas cerībā, ka šādi izdosies vieglāk pārdot veco Datsun vāģi.

Žurnālistiem, kuri sazinājās ar viņu, Ridlijs neslēpa, ka preču pārdošanai eBay viņš izmanto ne vien savas meitas, bet arī viņas draudzeņu attēlus. "Meitenes un suņi piesaista cilvēku uzmanību," ir pārliecināts reklāmas jomas pašdarbnieks.

Dažos no vīrieša sludinājumiem, piemēram, par veca motocikla pārdošanu, tiešām skatāma viņa meita kopā ar draudzenēm un suni.

Turklāt viņa aprēķini izrādījušies visnotaļ pareizi, jo sešu cilindru Datsun ar 50 000 jūdžu nobraukumu pārdots par nesamērīgi augstu cenu - 7500 ASV dolāriem, turklāt par auto kapsētas cienīgo eksemplāru cīnījās pieci pirkt gribētāji.

Sadaļā "Jautājumi un atbildes" par preci viens no viņiem apvaicājies, vai automašīnas cenā ietilpstot arī bezmaksas izbraukums kopā ar attēlos redzamo porno zvaigzni. Uz šo jautājumu Ridlijs atbildējis: "Par to jums jārunā ar manu meitu, bet esmu pārliecināts, ka mēs varēsim kaut ko izdomāt. Spiediet uz pogas "nopirkt" jau tūlīt!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!