Foto: Ieva Romaško/Privātais arhīvs
Visai plašu rezonansi sabiedrībā izsaucis Rūtas Judzes publiskotais portālā "Delfi" un otrdien arī "Facebook" – viņa stāsta par dramatiskām ģimenes dzīves aizkulisēm, vainojot savu bijušo vīru un bērnu tēvu Mārci Judzi emocionālā un ekonomiskā vardarbībā. Judzis ir populārās pašmāju rokgrupas "Dzelzs vilks" buņģieris.

Portālam "Delfi" grupas vārdā tās menedžere Aija Kaukule saka: "Saskaņā ar grupai pieejamo informāciju, pret Mārci līdz šim vērstās apsūdzības viņa un sievas tiesvedībā tiesas ceļā ir atspēkotas un mēs uzticamies Latvijas tiesībsargājošu iestāžu lēmumiem, turpināsim to darīt vienmēr. Tomēr, ņemot vērā, ka tiesas process turpinās, esam pieņēmuši lēmumu pārtraukt sadarbību ar Mārci, līdz pilnībā apsūdzības pret viņu atspēkojošam un nepārsūdzamam spriedumam vai kamēr tiks noskaidroti neapgāžami fakti, kas apliecina viņa nevainību," skaidro menedžere un piebilst, ka "Dzelzs vilks" nosoda "jebkādu vardarbību pret sievietēm un bērniem".

Atgādinām, ka pirms dažiem gadiem Rūta Judze pārdzīvoja un piedeva mākslinieka sānsoli – viņš bija aizrāvies ar "Olainfarm" īpašnieka Maligina meitu –, taču laulība tik un tā cieta fiasko. Šķiršanās bijusi mokoša un ilga, bet tagad tā tiek risināta arī publiski, proti, Judze portālam "Delfi" atklāja šķērmas aizkulises par vīra iedabu. Pats Judzis konfliktu ar sievu portālam "Delfi" atteicās komentēt publiski.

Otrdien Judzis savā "Facebook" noraida bijušās dzīvesbiedres pārmetumus.

Judžu pārim ir trīs bērni. Trauksmē Rūta vairs nav varējusi dzīvot, tāpēc advokāte sievietei ieteica vērsties tiesā ar pieprasījumu pēc pagaidu aizsardzības. Tā nozīmētu, ka Mārcis nevarētu Rūtai tuvoties. Pagaidu aizsardzību noteica, taču pati Rūta to pēcāk atcēla.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!