Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Samanta Tīna savus 83 tūkstošus "Instagram" sekotājus iepriecējusi ar kadriem no kāzām, kas notika pērnā gada 29. decembrī. Viņa arīdzan pieņēmusi sava vīra uzvārdu, tiesa, neatklājot, kāds tas ir.

"Miers" – tik lakoniski Samanta Tīna komentē publiskotos attēlus, kuros redzama laimīga līgava. Dziedātāja arīdzan ļāvusi ikvienam novērtēt viņas kāzu kleitu: tā bija klasiska, taču ar indiešu kultūras elementiem.

Izdevums "Privātā Dzīve" pagājušajā nedēļā vēstīja, ka Samanta Tīna – īstajā vārdā Samanta Poļakova – tikusi pie savas jaunās pases ar jauno uzvārdu. Lai gan viņa to nepublisko, dziedātāja atzinusi, ka būšot grūti pie tā pierast.

Mākslinieces vīrs nav publiska persona, tāpēc Samanta Tīna izvairās saviem sekotājiem atklāt par viņu privātas detaļas.

"Delfi" jau ziņoja, ka Tīna 34 gadu vecumā pirmo reizi iestūrējusi laulības ostā. Viņa ar mīļoto iepazinusies 2022. gada rudenī pirms sev nozīmīgā ceļojuma uz Indiju. Māksliniece vēstīja, ka abi satuvinājušies attālinātu attiecību formātā un pēc ilgākas sarakstes pirmo reizi satikušies Samantas koncertā. Vīrietis bijis gatavs bildinājumam jau drīz.

Samanta arīdzan atklāja, ka, uzsākot attiecības, viņai bija savi noteikumi. Viens no tiem – viņa bija kategoriski pret dzīvošanu kopā, kamēr viņa nav attiecīgajā statusā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!