Foto: Privātais arhīvs

Rīgas domes deputāte Ieva Brante ir saderinājusies un pošas laulāties. Par viņas trešo vīru kļūs deju pasniedzējs un matemātiķis Māris Gunārs Dzenis, ar kuru Brante ir kopā jau vairāk nekā gadu, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Brante pērn novembrī tikusi bildināta un teikusi jāvārdu. Māris, kurš par savu mīļoto ir vairāk nekā desmit gadu jaunāks, Ievu bildinājis brīdī, kad abi atzīmējuši savas kopdzīves gada jubileju.

"Laulāsimies jau šogad," izdevumam atklāj politiķe. Savu nākamo vīru Brante raksturo kā pacietīgu, rūpīgu, gādīgu un ar asu prātu. Politiķe no sava partnera daudz ko mācoties.

Mīlnieki iepazinās balles deju skolā un joprojām katru ceturtdienu dodas padejot kopā. Abi tik labi sadejojās, ka uzplauka romantiskas jūtas. "Dejošana mums palīdzēja sajust un saprast vienam otru," secina viņa.

Gaidāmās laulības Ievai būs trešās dzīvē. Ar pirmo vīru viņa uzsāka kopdzīvi nieka 16 gadu vecumā, pēc gada pāris sagaidīja meitu. Brantes pirmā laulība ilga deviņus gadus. Otrreiz viņa apprecējās 2007. gadā, sakot, ka savu Aivaru izlūgusies Visumam, taču arī šī savienība pirms vairākiem gadiem izjuka nesaderības dēļ.

Pilns raksts lasāms 13. februāra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!