Foto: PantherMedia/Scanpix
Tajs Taširo, grāmatas "The Science of Happily Ever After: What Really Matters in the Quest for Enduring Love" autors, piedalījies vairākos pētījumos, kas analizē pāru attiecības un faktorus, kas nosaka to stabilitāti. Nu pētnieks atklājis trīs lietas, kas par vīrieti un viņa piemērotību ilglaicīgām attiecībām pasaka pilnībā visu, informē "Women's Health".

Viņš ir adrenalīna kārs, tomēr spēj izbaudīt un novērtēt arī mieru

Ja vīrietis ir spontāns un teju atkarīgs no adrenalīna, viņš nemitīgi nepieciešami jauni iespaidi. Attiecību sākumā tas ir aizraujoši, jo šāds partneris, visticamāk, organizēs īpašu radošus un neaizmirstamus randiņus, tomēr šāda tipa cilvēki ļoti ātri nogurst no vienveidības, ka ilglaicīgās attiecībās nelielās devās ir neizbēgama.

Tāpat šāda tipa vīrieši krietni biežāk krāpj savas partneres, tāpēc, ja tavs mīļotais labprāt izbauda piedzīvojumus, bet spēj novērtēt arī mierīgu dzīvesveidu, viņš var būt tavs īstais! Savukārt, ja divi vakari, kas pēc kārtas pavadīti mājās, viņu šausmina, nelolo lielas cerības par viņa iespējamo pāraudzināšanu!

Viņš nebaidās piekrist tavam viedoklim

Ne "tev vienmēr ir taisnība" veidā, bet, izrādot interesi par taviem uzskatiem un empātijas spēju.
Šāda īpašība liecina, ka vīrietis var būt saprotošs, uzticams un lojāls. Bez tam, ja viņam nav katru reizi obligāti jāpierāda savs pārākums un taisnība, viņš, visticamāk, būs arī lielisks mīlnieks.

Viņš ir emocionāli stabils

Vien retajam no mums tīk komunicēt ar cilvēkiem, kuri ātri zaudē savaldīšanos un ir viegli aizkaitināmi.

Ja tavs partneris stresa situācijās, tev pašai "aizejot pa pieskari", spēj nezaudēt mieru un atrisināt tās vēsu prātu, viņš ir lieliski piemērots nopietnu attiecību veidošanai.

Ar šādu cilvēku spēsi krietni vieglāk atrisināt konfliktus, kā arī mierīgi izrunāt savstarpējas nesaskaņas un dalīties sajūtās, kas ir ilgtermiņa attiecību pamats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!