Es tevi mīlu! Tā ir frāze, kas nozīmē ļoti daudz. Tā ir jūtu atklāšana, kas nereti dod iespēju iepazīt cilvēka maigo pusi, kā arī tas ir sava veida solījums, ka tu otram esi dārga. Un tieši tie ir arī iemesli, kādēļ daudzi ar šiem vārdiem nemētājas. Lai arī šie vārdi parasti ir ļoti skaisti un aizkustinoši, ir reizes, kad par tiem vajadzētu aizdomāties. Iedvesmojoties no "Gurl" attiecību guru, piedāvājam iepazīties ar tām situācijām, kad ir vērts padomāt par šo vārdu patiesumu un jūsu savstarpējo ķīmiju.

Pateikšana, bez nozīmes

Šī frāze nav tikai par trīs vārdiem, kas daudziem iesprūst kaklā un tā arī netiek izteikti, bet arī par to, kā šie vārdi tiek izteikti.

Iespējams, daudzi uzskata, ka šādos sīkumos nav vērts iedziļināties, tomēr šim mīlestības apliecinājumam nevajadzētu izskanēt gluži tāpat kā pamudinājumam pie galda padot sāli. Kad tiek izteikti šie vārdi un tie ir patiesi, jābūt jūtamam otra saviļņojumam un tīrām emocijām. Tiesa, atšķirīgs variants var būt tad, kad runājat pa telefonu un abi esat publiskās vietās, tomēr zināmai sirsnībai, pasakot "es tevi mīlu", ir jābūt vienmēr.

Taču, ja vispār neesi dzirdējusi šo frāzi, iespējams, noderēs šie padomi, kā pārliecināties par partnera jūtu patiesumu.

Viņš ar šiem vārdiem atbild tikai tad, kad tos vispirms esi adresējusi viņam


Nevar noliegt, ka katrs no šiem vārdiem piešķir citādāku nozīmi. Citam tie ir ļoti pašsaprotami un pat ikdienišķi, bet kādam to izteikšana ir īsts retums. Ir taču dzirdēts joks, ka sieva pārmet vīram par šīs frāzes pārāk retu izmantošanu, bet vīrs atcērt, ka viss taču ir normāli – kad kaut kas mainīsies, viņš dos ziņu.

Taču jokus pie malas, ir būtiski pavērot, kā un kādās situācijās šie trīs maģiskie vārdi tiek izteikti. Viens no klasiskajiem variantiem: to izteikšana tikai tad, kad kāds tos pateicis pirmais – tātad, tiek dota kā atbilde. Lai arī varbūt sākotnēji tas var nešķist nekas īpašs, uz to var paraudzīties arī no otras puses, proti, partneris to teicis tikai gandrīz pienākuma pēc – jo tā "būtu pareizāk", kas atkal liek aizdomāties par to, kādēļ viņš nekad neatzīstas mīlestībā tāpēc, ka to vēlas pats.

'Es tevi mīlu' netiešās versijas izteikšana

Foto: Shutterstock

Es mīlu tavu smaidu, cik gudra tu esi, kā tu gatavo… Noteikti jāteic, ka šie mazie un sirsnīgie komplimenti silda sirdi un ir ļoti patīkami, skaidri paužot, ka viņš novērtē tevi un tavus centienus, tomēr ir jāizvērtē sekojošais: vai tas ir tikai veids, kā izvairīties no saistījuma un vārdiem "es tevi mīlu"?

Ja labi apdomājot, piefiksē, ka partneris tevi apber vajadzīgos brīžos ar šādiem tekstiem, bet kaut kur izpaliek leģendām apvītie vārdi, ir jāpadomā, cik patiesas ir viņa jūtas. Vai tas ir tikai pārmērīgs novērtējums un zīmīgo vārdu nebūtiska piemiršana, vai tomēr apzināts solis, izvairīties dot lielo jūtu apliecinājumu, lai vajadzības gadījumā varētu ātri aiziet no šīm attiecībām.

Viņš to neizrāda citu cilvēku klātbūtnē

Foto: Shutterstock

Jāteic, ka katrs savas attiecības veido sev pieņemamā manierē. Kāds uzskata, ka mīla paredzēta tikai diviem, citi, savukārt, savas jūtas neslēpj arī sabiedrībā. Iespējams, jūs par to esat runājuši un vienojušies par sev piemērotāku attiecību modeli, bet varbūt nekas nav izrunāts un tava sirds raud.
Ja tu labprāt savu mīļumu izrādi sabiedrībā, taču partneris no šādām situācijām vairās, nerunājot jau nemaz par frāzes "es tevi mīlu" izteikšanu, ir jāpadomā, kāds tam ir izskaidrojums. Varbūt patiešām viņam tas nešķiet pieņemami, bet skarbākā variantā iemesls tam varētu būt tāds, ka viņš negrib, lai ļaudis redz, ka jūs vieno romantiskas saites. Lai arī kā būtu, šādās situācijās vajadzētu abiem apsēsties un izrunāt lietu būtību, un, ja partneris apstiprina, ka jūsu mīla plaukst uz zeļ, vienoties par kādu kompromisu.

Viņa darbi to nepierāda

Foto: Shutterstock

Vai tavs sirdsāķītis tev ir pierunājis pilnas ausis mīļu lietu, bet realitātē vienmēr sanāk, ka visi plāni noiet greizi, turklāt viņš tevi vēl paspēj ignorēt? Ja ir cilvēki, kam šie vārdi šķiet ļoti nopietni un tie kaut ko nozīmē, tad ir arī tādi ļaudis, kas viegli ar vārdiem spēlējas, sevišķi neapdomājot savu rīcību.
Atceries, ka vārdi mēdz būt arī tukši, bet nekas nerunā skaļāk par darbiem. Viņa sacītajam vajadzētu atspēkoties darbos. Ja viņš saka, ka tevi mīl, tad viņam tas arī jāpierāda.

Veidus, kā vīrieši atzīstas mīlestībā bez vārdiem meklē šeit un šeit.

Noteikti atceries, ka situācijas un to skaidrojumi ir dažādi – krist panikā par katru mazāko niansi jūsu attiecības nevajadzētu, tāpēc tikai un vienīgi tu patiesi spēj novērtēt sava partnera izrādīto mīlestību. Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!