Foto: Publicitātes foto
Vasara nenoliedzami ir laiks, kad ļaut uzplaukt sievišķībai, kas mīt ikvienā no mums. Un kā gan vēl labāk paust šo skaistumu, ja ne – valkājot kleitas! Tās ne tikai ļauj demonstrēt vienu no sieviešu lielākajiem trumpjiem - kājas, kas jau paguvušas iegūt zeltainu iedegumu, bet arī ir lieliski piemērotas karstām vasaras dienām.

Tāpat pareizi piemeklēts kleitas fasons un krāsas efektīvi slēpj auguma nepilnības, kā arī izceļ dabas dotumus, ar ko lepojamies.

Šai sakarā piedāvājam četrus dažādus kleitu stilus, kas šovasar ir īpaši aktuāli un izmantoti pašmāju dizaineru kolekcijās un, iespējams, atvieglos tavus ideālās kleitas meklējumus.

Ziedu romantika

Romantiskas būtnes šosezon noteikti var izvēlēties kleitas ar ziedu motīviem. Dažādās krāsu gammas un rakstu intensitāte ļaus izvēlēties kleitu, kas piestāvēs tieši tava auguma īpatnībām, kā arī ādas un matu krāsai, teicami izceļot tavu unikālo skaistumu.

Vari izvēlēties gan īsas, gan garas kleitas, variējot arī ar detaļām un tā izskatoties koķetei, tomēr ne bērnišķīgi.

Pasteļtoņu valdzinājums

Sezonas aktualitāte viennozīmīgi ir pasteļtoņi. To toņu un nokrāsu palete ir gana plaša, lai izdotos atrast krāsu, kas piestāv tieši tev, jo nereti maigās krāsas "noēd" seju. Šai sakarā brunetes var dot priekšroku maigi rozā un bēšiem toņiem, savukārt gaišmates lieliski izskatīsies zilo un zaļo toņu tērpos.

Drosmīgas apdrukas

Ja šosezon tev ir, ko teikt pasaulei, izmanto modes tendences, kas devušas zaļo gaismu drosmīgām un pat konfrontējošām apdrukām. Bet, ja raksturā esi piezemētāka, izvēlies košu krāsu salikumus svītrās un dažādos printos, kas, starp citu, teicami slēpj figūras defektus.

Klasika un kontrasti

Klasiska un lietišķa stila piekritējas, paliekot uzticīgas savai gaumei, ierasto garderobi šosezon var atsvaidzināt ar kontrastiem. Baltas un melnas krāsas salikums izskatās eleganti un nekad neapnīk. Ja to papildināsi ar stilīgām detaļām, efekts būs garantēts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!