Foto: PantherMedia/Scanpix
Nereti tieši mazās lietas ir tās, kas rada lielu atšķirību - to var teikt arī aksesuāriem, kas izdaiļo sievieti un paspilgtina tās izvēlēto tēlu un iekšējo būtību. Pielāgojies šīs vasaras modes tendencēm aksesuāru modē un radi pati savu romantisko, sievišķīgo vai roķīgo tēlu.

Cepure

Viens no šīs vasaras "must have" aksesuāriem ir cepures. Lai arī Latvijā sieviešu vidū cepuru valkāšana vasarā nav visai izplatīta, tas noteikti ir aksesuārs, ar kuru atsvaidzināt savu tēlu.

Cepure ne vien pasvītros tavu sievišķību un romantisko dabu, bet arī pasargās no tiešiem saules stariem karstajās vasaras dienās. 

Saulesbrilles

Tik krāsainā gadalaikā, kā vasara, arī tu pati vari atļauties būt pamanāma. Neizvēlies ierasti klasiskas saulesbrilles pieklusinātos toņos - atļaujies izcelt savu individualitāti un izvēlies brilles ar krāsainiem stikliņiem un rāmjiem.

Soma pasteļtoņos

Vēl joprojām viena no modes tendencēm ir apģērbs un aksesuāri maigajos pasteļtoņos. Aksesuārs pieklusinātās, tomēr pietiekami košās krāsās lieliski piestāvēs romantiskām būtnēm garos, plandošos svārkos, tām, kuras savu tēlu grib izcelt ar kādu maigu akcentu.

Soma patīkamā, tomēr neuzkrītošā krāsā būs labs papildinājums arī tad, ja ikdienā izvēlies ģērbties klasiskos toņos.

Matu rotas

Pēdējo gadu tendences apģērbu un aksesuāru modē mums, sievietēm, nedaudz ļauj sajusties kā grieķu dievietēm. Šādi justies tu vari arī šovasar, tādēļ atļaujies iekļaut savā aksesuāru arsenālā romantiskas, sievišķīgas galvas rotas. 

Šalle

Viens no efektīvākajiem aksesuāriem jebkurā gada laikā ir šalle. Noteikti nebaidies to izmantot arī vasarā - izvēlies vien īsto materiālu un papildini savu ikdienas ietērpu ar nelielu odziņu.Izvēlies šalles klasiskās krāsās, piemēram, melnā un baltā, ja esi tērpusies koši un krāsaini, savukārt, ja esi izvēlējusies pieklusinātāku un ne tik uzkrītošu apģērbu, šalle būs kā lielisks aksesuārs, lai atsvaidzinātu kopējo tēlu un piešķirtu tam nedaudz dzīvīguma un dzīvesprieka.

Turklāt, šalle labi var noderēt gan pludmalē, kur to vari aptīt ap galvu, lai saulē nepārkarstu, gan vēsākos vasaras vakaros, lai nesaaukstētos.

Josta

Iespējams, šķiet, ka josta ir pavisam nenozīmīgs aksesuārs un to vairāk lieto ērtumam, tā nebūt nav. Ar jostas palīdzību tu vari gan izkrāsot, gan pieklusināt savu tēlu, kā arī izcelt sava ķermeņa lieliskās proporcijas vai noslēpt nevajadzīgo.

Šīs sezonas aktualitāte ir klasisku krāsu jostas ar dažādiem rievojumiem un interesantiem rakstiem.

VIŅA atgādina:

Atceries saulainās un karstās dienās rūpēties par savas ādas veselību, tādēļ uzturoties saules staros regulāri iesmērējies ar savai ādai piemērotāko saules aizsargkrēmu. Aizsardzībai pret UV stariem labi palīdzēs saules aizsarglīdzekļi no Bioderma.

Iegaumē - lai aizsargātu savu ādu no saules kaitīgajiem stariem, izvēlies lietot aizsargkrēmu, kurš satur vismaz 15 SPF. 

Kur pirkt: Zave.lv, cena 10,76 eiro (40 ml, T50+)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!