Foto: Publicitātes foto

"TikTok" slavens kļuvis kāds pāris, ko par neierastu padara viņu gadu starpība. Vīrietim ir 26 gadi, bet sievai ir par 37 gadiem vairāk.

Kurans Makkeins, kuram tagad ir 26 gadi, iepazinās ar savu sievu Šerilu, kura ir 63 gadus veca, laikā, kad viņam bija vien 15 gadi. Astoņus gadus vēlāk, nejauši atkal satikušies degvielas uzpildes stacijā, un kopš tā laika ir iemīlējušies. Viņiem ir "TikTok" konts, kuram seko trīs miljoni interesentu, un tur viņi ne tikai dalās ar romantiskiem videoklipiem, bet arī atbild uz ziņkārīgo jautājumiem.

29. maijā tika publicēta podkāsta "Unmedicated and Educated" epizode ar slaveno tiktokeru pāri, kuri centušies lauzt sabiedrības stigmu attiecībā uz viņu seksuālo dzīvi. "Mums ir 37 gadu starpība. Man 63 un viņam 26. Cilvēki nezina, ko domāt, bet mēs patiešām esam laimīgi un ar pilnu krūti baudām dzīvi," stāsta Šerila.

Šerilas septiņi bērni, kuri visi, starp citu, ir vecāki par pašas vīru, šīs attiecības uzskatot par nepieņemamām. "Tikai viena meita akceptē mūsu attiecības. Bet man ir vienalga," viņa paziņo. Savukārt Kuranam, kurš sevi identificē kā panseksuālu (pievilcību izjūt neatkarīgi no personas dzimuma un identitātes), esot apnicis naids internetā: "Mani apbēdina runas, ka Šerila mani ir uzaudzinājusi. Pirmkārt, neslēpju pagātni, ka mēdzu satikties ar vīriešiem. Tā, ka kā gan viņa mani varēja audzināt, ja biju attiecībās ar citiem cilvēkiem, bet viņa pati precējusies." Pāris uzsver, ka naidīgie komentāri demonstrē sabiedrības dubultos standartus – ja sieviete ir attiecībās ar vecāku vīrieti, tad tas nu gan tiek akceptēts bez liekiem jautājumiem.

Attiecībā uz intīmo dzīvi, Šerila ir bijusi pirmā persona ar ko Kurans ir stājies dzimumattiecībās. Un arī tagad, neraugoties uz gadu starpību, viņiem esot laimīga un kvalitatīva intīmā dzīve. "Es viņam sniedzu to, ko viņš vēlas un viņš ir laimīgs. Es nebaidos, ka viņš varētu mani piekrāpt," saka Šerila.

@kingqurannewpage Were still having a baby and everything will happen accordingly we been patient and everything has been going smoothly but this process had been time consuming at the end of the day it will all be worth it to have our love child and start our family @@Queen cheryl 👸 ♬ original sound - King 🤴🏾 Quran

Sekss esot trīs līdz piecas reizes nedēļā. "Es tieku viņam līdzi," lepni paziņo Šerila, "un lietoju kāliju, lai seksa laikā man nebūtu krampji." Pāris ir jau trīs gadus precējušies un nesen paziņojis, ka gaida pasaulē nākam kopīgo mazuli ar surogātmātes palīdzību.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!