Foto: Shutterstock

Pavasaris spītīgi, taču pamatīgiem soļiem tuvojas, un tepat aiz stūra arī Lieldienas. Vēl ir laiks ieplānot arī pēdējā brīža ceļojumu. Šogad aizmirsti par visiem labi zināmajiem un populārajiem galamērķiem, bet ļauj sev izzināt citas ne mazāk skaistas Eiropas pērles.

Tūrisma uzņēmums "Expedia" ir izlaidis savu ikgadējo populārāko ceļojumu sarakstu Lieldienu brīvdienām. Starp populārākajiem galamērķiem Eiropā, saraksta augšpusē nemainīgi ir Amsterdama. Pilsēta tiek dēvēta pat par ziemeļu Venēciju, un tā vienmēr bijusi iecienīta tūristu izvēle pavasarī – maigā klimata, kultūras un, protams, ārkārtīgi skaisto ziedošo tulpju lauku dēļ.

Vispazīstamākā vieta ar tulpju laukiem Nīderlandē ir Keukenhofas dārzs, taču tā nebūt nav vienīgā, kas piedāvā izbaudīt īstenu pavasara ziedu paradīzi. Tulpju sezona Nīderlandē sākas tieši marta beigās, bet beidzas – maija vidū. Ierasti aprīlī baudāms puķu pilnzieds, vēsta "The Travel". Arī pašā Amsterdamā iespējams baudīt pavasara ziedus – peldošajā ziedu tirgū, Amsterdamas tulpju muzejā vai botāniskajā dārzā "Hortus Botanicus".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!