Foto: Shutterstock
Nesenie -30 grādi pēc Celsija iekoda līdz kaulam. Un galvā neviļus iezagās tikai viena doma – kādēļ līdz vasarai vēl ir tik tālu? Vasara vēl pie mums nesteidzas, taču mēs varam ņemt vadību savās rokās un doties pie vasaras, turklāt tikai ar viena lidojuma starpniecību. Uz kurieni tad doties, lai ātri tiktu pie siltuma?

Dubaija Apvienotajos Arābu Emirātos

Uz Dubaiju no starptautiskās lidostas "Rīga" tiešos lidojumus piedāvā aviokompānija "airBaltic". Lidojuma ilgums – sešas stundas un piecdesmit minūtes. Kā norāda portāls "Climates to Travel", vidējā temperatūra janvārī Dubaijā ir 19,9 grādi pēc Celsija, februārī – 21,2 grādi pēc Celsija, bet martā – 23,8.

Labākais laiks, kad doties ceļojumā uz Dubaiju, ir sprīdis starp decembri un februāri, lai izvairītos no nepanesamā karstuma. Dubaijas vasarās karstums ir tik intensīvs, ka prieku neradīs pat laiska zvilnēšana zem saules sarga. Ziemas laikā gaisa temperatūra ierasti ir pietiekami augsta, lai bez problēmām sauļotos, taču vislabākie mēneši ūdens priekiem un zvilnēšanai saulītē ir marts un novembris. Arī aprīļa sākumā temperatūra var šķist apmierinoša, taču vēlāk tā var sasniegt pat 40 grādus pēc Celsija.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!