Foto: Privātais arhīvs

Vai naudas lietās mēs varam izkāpt no sava dzimšanas horoskopa uzliktajiem rāmjiem? Astropsihologs ir spējīgs ne tikai atklāt problēmu, bet arī norādīt ceļus tās atrisinājumam, ne tikai atklāt talantus, ko "pieraksta" horoskops, bet arī atrast šo talantu attīstīšanas "instrumentu". Trešā starptautiskā ezotērikas festivāla "Destiny's Gift" ietvaros astropsiholoģe Natālija Bušurova vadīs semināru "Ceļš uz finansiālu stabilitāti". Aicinājām Natāliju ieskicēt šo tēmu.

– Dzimšanas kartē katram ierakstītas attiecības ar naudu. Dažiem nauda ir draudzīga, bet citiem – itin nemaz. Ko darīt, ja ir otrais variants? Kādus instrumentus un risinājumus var ieteikt astropsihologs?

Neviena situācija, kas ierakstīta horoskopā, nav fatāla. Ja Augstākie spēki dod mums iespēju maķenīt pavērt liktens lemtā priekškaru, tātad dod arī iespēju izlabot, pakoriģēt.

Studējot astroloģiju, esmu pārliecinājusies, ka saknē ir nepareizi novelt savas neveiksmes uz "sliktu horoskopu". Ļoti daudz kas atkarīgs no mums pašiem, no mūsu izvēlēm un rīcības. Tieši šo instrumentu – veiksmīgāko rīcības modeli – es kā astroloģe un astropsiholoģe atrodu katra klienta horoskopā. Katrā!

Nereti mūsu vilšanās, bezspēks un kļūdas ir sekas tam, ka mēs rīkojamies saskaņā ar vispārpieņemtiem šabloniem. Tas nav pareizi. Ja runājam par dzīves finansiālo pusi – tas, ka vienam lieliski padodas nekustamā īpašuma pārdošana, vēl nenozīmē, ka otram arī jākļūst par mākleri. Varbūt viņš labāk spēj nopelnīt celtniecībā. Un tas ir redzams horoskopā.

– Vai horoskops pasaka arī, kad kuram cilvēkam naudu vislabāk tērēt?

Protams, dzimšanas horoskopā redzamas cilvēka spējas un iespējas attiecībā uz finansēm. Ja gaidāmi izdevumi, lieli pirkumi, tad talkā nāk prognozējošā astroloģija, pateicoties kurai var izvēlēties vislabvēlīgākos datumus jauniem pirkumiem un naudas ieguldījumiem.

– Bieži klienti jautā, vai viņiem ir izredzes laimēt loterijā. Kā to var redzēt kartē? Vai arī datumus var redzēt? Vai tu iesaki saviem klientiem šajos datumos pirkt loterijas biļetes?

Patiešām, ir cilvēki, kuriem jebkādām azartspēlēm vai loterijām pat tuvumā nevajadzētu rādīties. Bet ir arī veiksminieki, kuriem var laimēties – un ne vienu reizi vien.

Es nekad nesaku klientam – ej un dari. Man nav tādu tiesību. Kā astroloģe es nosaku veiksmīgās vai neveiksmīgās dienas tiem vai citiem notikumiem un aktivitātēm. Bet izvēle, atkārtoju, vienmēr ir paša cilvēka ziņā.

– Lūdzu, pastāsti īsumā par savu meistarklasi! Ko tur varēs apgūt?

Ikvienas manas meistarklases pamatuzdevums ir modināt cerību un pārliecību par saviem spēkiem. Taču – ne jau tukšā vietā, bet, balstoties uz talantiem, kas mums doti pie dzimšanas, kā arī, izmantojot ārējos spēkus un planētu enerģijas. Es paskaidroju, kā šīs enerģijas padarīt par palīgiem, nebaidīties no tām un dzīvot saskaņā un dialogā ar tām.

– Kā tu pati savā dzīvē izmanto astroloģiju finansiālās stabilitātes nodrošināšanai?

Es aplūkoju situāciju pirms svarīgiem pirkumiem, tikšanās reizēm, projektiem. Ņemu vērā brīdinājumus, cenšos izmantot veiksmīgos laikposmus.

– Kādas ir cilvēku visbiežākās kļūdas naudas jautājumos no astroloģijas viedokļa?

Viena no pamatkļūdām, kā jau minēju iepriekš, ir rīcības (tēriņu, ieguldījumu, pirkumu) pielāgošana svešam scenārijam. Cita izplatīta kļūda ir pārmērīga uzmanības saasināšana uz problēmu, ieciklēšanās. Šāds stāvoklis faktiski pilnībā izslēdz situācijas un sava stāvokļa objektīvam novērtējumam. Tas noved pie vilšanās, stresiem un bezizejas sajūtas.

Un nobeigumā gribu vērsties pie lasītājiem. Mums izkritis gods kļūt par pasaules kārtības transformācijas dalībniekiem. Jā, tas nav viegli, taču mūs norūdīs, darīs stiprākus. Mēs visi atrodamies pārejas posmā no materiālā uz garīgo. Protams, nav viegli. Taču mēs darām šo pasauli labāku priekš saviem bērniem un mazbērniem. Veiksmi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!