Foto: Privātais arhīvs

Kad ir gana daudz laika un enerģijas, ir īstais brīdis nodoties radošiem dārza darbiem. Ne vienmēr visus glītos aksesuārus un elementus nepieciešams pirkt veikalos, tāpēc šoreiz no "Tavs Dārzs" stāstu lādes izcelsim padomus, kā savu piemājas zaļo zonu padarīt vēl skaistāku un ērtāk izmantojamu.

Nenoliedzami, vasara ir laiks, kad pietiek darāmā gan siltumnīcās, gan arī skaisti ziedošajās puķu dobēs, taču, veidojot sapņu vietu, kurā priecāties par sava darba augļiem, nevajadzētu aizmirst arī par dārza kopējo izskatu. Lai gan iemītai taciņai un māla puķu podiem nav ne vainas, tu vari savu dārzu padarīt interesantāku, piemēram, izveidojot celiņu ar dažādiem dekoratīvajiem elementiem vai dodot priekšroku paštaisītiem kompozīciju traukiem.

Taču bieži vien dārzs nav tikai vieta, kurā aug puķes un sārtojas tomāti vai zemenes. Tā parasti ir arī teritorija, kurā labi pavadīt laiku ar tuvajiem, tāpēc vērts padomāt, kā to padarīt par ērtu un skaistu vietu, kurā baudīt brīvo laiku. Ja rūme ļauj, saviem spēkiem vari izveidot, piemēram, ugunskura vietu, kā arī iekārtot mini dīķi.

Turpinājumā iepazīsties ar lietām un padomiem, kas palīdzēs dārzu padarīt vēl skaistāku – daži projekti realizējami tūlīt pat, bet citus vari ieplānot nākamajam gadam. Savukārt, ja ir luste izgatavot saimniecībā un interjerā noderīgas lietas, šeit atradīsi 26 dažādus variantus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!