Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Sagaras apgabalā Indijā izvarota un dzīva sadedzināta 16 gadus veca meitene, kas jau ir trešais šāda veida gadījums nedēļas laikā, atsaucoties uz policijas sacīto, pirmdien ziņo britu raidsabiedrība BBC.

16 gadus vecā meitene aplieta ar degvielu, kā arī pēc tam savās mājās aizdedzināta.

Policija klāsta, ka slepkava viņu nogalinājis pēc tam, kad meitene solījusi par izvarošanu pastāstīt saviem vecākiem.

Jau ziņots, ka Indijā šis ir trešais šāda veida gadījums pēdējās nedēļas laikā. Policija pirms dažām dienām Indijā arestējusi galveno aizdomās turēto par 16 gadus vecas meitenes grupveida izvarošanu un noslepkavošanu. Uzbrucēji meiteni sadedzinājuši dzīvu, jo jaunietes vecāki ciema vecākajiem sūdzējušies par varmāku nodarījumu.

Likumsargi skaidro, ka ciema vecākie apsūdzētajiem izvarotājiem likuši veikt 100 vēderpreses vingrinājumus, kā arī samaksāt 50 tūkstošu rūpiju (ap 620 eiro) sodu par savu nodarījumu.

Tas varmākas tik ļoti sadusmojis, ka viņi piekāvuši izvarotās meitenes vecākus, bet viņu meitu sadedzinājuši.

Savukārt otrais izvarošanas un aizdedzināšanas gadījums noticis Džhārkhandas štatā. Uzbrucējs gaidījis, kad meitene būs viena pati mājās, ielauzies ēkā, kā arī pirms aizdedzināšanas viņu izvarojis, norāda policija. Dzirdot meitenes kliedzienus, palīgā steiguši kaimiņi, kuri meiteni aizveduši uz slimnīcu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!