Foto: Shutterstock
Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, informē Valsts policijā. Tajos cietušas 18 personas un divas gājušas bojā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 457 administratīvo pārkāpumu lēmumi, t. sk. 236 par ātruma pārsniegšanu, 11 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens par agresīvu braukšanu. Lielākais ātruma pārsniegšanas gadījumu skaits konstatēts Vidzemes reģionā – 64, un Latgales reģionā – 54.

14. oktobrī 20:41 Valkas novada, Vijciema pagastā, vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4", nobrauca no ceļa braucamās daļas, apgāzās, kā rezultātā gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt 18:52 Tukuma novada, Kandavas pagastā, a/c P109, saskaņā ar sākotnējo informāciju pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Audi Q7", iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika frontāla sadursme ar automašīnu "Audi A6". Automašīnas "Audi A6" pasažiere notikuma vietā gāja bojā, bet vēl trīs personas, kas atradās automašīnā "Audi A6", tostarp vadītājs, cieta un tika nogādātas ārstniecības iestādēs. Pēc sadursmes automašīnas "Audi Q7" vadītājs notikuma vietu atstāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!