Foto: LETA
Policistu ikdiena paiet, cīnoties ar likuma pārkāpējiem, un daļu no ikdienas darba fiksē arī video kameras. Portāls "Delfi" piedāvā ieskatu 10 iespaidīgos video, ko publiskojusi policija.

Rīgas pašvaldības policisti aizturējuši kādu ļaundari, kurš apzadzis uz soliņa iemigušu vīrieti. Policijas novērošanas kameras zādzību fiksējušas aizvadītajās brīvdienās.

Lasīt vairāk

Policija publiskojusi video, kurā iemūžināts, kā šā gada 15.septembrī Tukumā notikusi pakaļdzīšanās, lai apstādinātu kādu visai ietiepīgu automašīnas vadītāju.

Lasīt vairāk

Rīgas pašvaldības policija aizturējusi iereibušus ārvalstu jauniešus par nepiedienīgu uzvedību - savu dabisko vajadzību kārtošanu uz ielas.

Lasīt vairāk

Izmantojot videonovērošanas sistēmu, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki aizturējuši divas sievietes, kuras apzagušas tūristi Vecrīgā, liecina RPP publicētais video.

Lasīt vairāk

Rīgas Pašvaldības policija publiskojusi video, kurā redzams, kā likumsargi Rīgā, Purvciemā, dzenas pakaļ autovadītājam, kurš atteicās pakļauties rīkojumam apstāties.

Lasīt vairāk

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki līdz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) ierašanās brīdim rūpējušies par to, lai degoša automašīna pēc iespējas mazāk apdraudētu iedzīvotājus.

Lasīt vairāk

Likumsargi aizvadītajā nedēļā aizturējuši četrus vandaļus, kas uzbrukuši pašvaldības policistiem un viņu automašīnai, jo tie esot traucējuši atpūtniekiem lietot alkoholu. Tagad
Rīgas pašvaldības policija
(RPP) publicējusi aizturēšanas video.

Lasīt vairāk

Valsts policija
(VP) interneta vietnē "Youtube" publiskojusi iespaidīgu video, kurā redzama spraiga pakaļdzīšanās, kas noslēdzas ar bēgošā auto "ielidošanu" grāvī un likumpārkāpēja notveršanu.

Lasīt vairāk

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, kuri patrulēja Ziedoņdārza apkaimē, uz karstām pēdām aizturēja divus vīriešus, kuri iepriekš bija piekāvuši un aplaupījuši citu kungu.

Lasīt vairāk

Trešdienas, 2. septembra, naktī likumsargiem pēc stundu ilgušas pakaļdzīšanās iereibušu autovadītāju izdevies apturēt, vien sašaujot auto riepas, informē
Valsts policija
.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!