Foto: Publicitātes foto
Aivadītajā nedēļā Nītaures kultūras namā jauniešu organizācija "Nītaureņi" svinēja savu trešo dzimšanas dienu.

Jauniešu organizācija "Nītaureņi" ir nevalstiska organizācija Amatas novadā, kurā darbojas vairāk nekā divdesmit aktīvi jaunieši un sirdī jaunie, kas šajos trīs gados ir noorganizējuši vairāk nekā 150 sarīkojumus, piedalījušies ap 50 sadarbības organizāciju aktivitātēs un radījuši platformu internetā, pulcējot tūkstoš interesentu.

Salidojuma gaitā nītaureņi kavējās atmiņās par periodu no 2010. līdz 2011. gadam. Tas bija laiks, kad vēl tikai veidojās nītaureņu komanda. Tolaik izvirzīja galamērķus, radīja darbības pamatdokumentus, attīstības vīziju un darbības plānu pieciem gadiem. Pirmajā gadā Nītaurē ciemoties ieradās dažādi, iedvesmojoši Latvijas cilvēki. Tapa pirmie projekti.

Savukārt laikposmā no 2012. gada līdz šodienai "Nītaureņiem" piepulcējies prāvs atbalstītāju skaits. Darbības vēriens organizācijai turpina pieaugt. 2013. gadā ir dubultojies organizācijas aktivitāšu un atbalstītāju skaits, turklāt trīs reizes lielāks ir arī budžets. Saņemtas arī vairākas balvas par darbu ar jaunatni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!