Foto: LETA
Pērn decembrī Rīgas pašvaldības sabiedriskā transporta pieturvietu nojumju iegādes iepirkums noslēdzās bez rezultāta, jo netika saņemts neviens piedāvājums. Līdzīgi iepirkumi sludināti jau iepriekš, taču arī tie noslēgušies bez konkrētiem uzvarētājiem.

Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē portālam "Delfi" skaidroja, ka pašvaldības mērķis ir pēc iespējas ātrāk atjaunot demontētās pieturvietas, tomēr to nav iespējams paveikt, ja iepirkumi noslēdzas bez rezultātiem. Esot plānots pārskatīt iepirkuma nosacījumus vai pat mainīt iepirkuma priekšmetu, lai varētu izsludināt jaunu iepirkumu.

Plašāk situāciju portālam "Delfi" komentē Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis (JV), kurš atklāj, ka, visdrīzāk, šobrīd nopietni tiks izvērtēta iespēja iet pa citu ceļu – pieturvietas uzstādīt sadarbībā ar vides reklāmas devējiem.

Līdz šim ir mēģināts nepieciešamās pieturvietas iepirkt no kāda, kas tās izgatavotu Latvijā. Taču, nesaņemot atsaucību, tika lemts iepirkt jau gatavas pieturvietas, kas būtu pēc iespējas līdzīgākas tām, ko sākotnēji bija iecerēts izgatavot Latvijā. Tomēr arī šajā gadījumā konkurss noslēdzās bez rezultāta.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!