Foto: F64

"Latvijas dzelzceļš" (LDz) par 221 390 eiro pārbūvēs pazemes tuneli Daugavpils stacijas ēkā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

LDz bija izsludinājis konkursu par pazemes tuneļa Daugavpils stacijas ēkā pārbūvi. Līgums par 221 390 eiro noslēgts ar SIA "Structural solutions contractor".

Iepirkuma nolikums paredz, ka darbi jāveic sešu mēnešu laikā no līguma noslēgšanas.

"Structural solutions contractor" reģistrēta 2018.gadā un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 441 605 eiro, bet peļņa - 25 381 eiro. "Structural solutions contractor" vienīgais īpašnieks ir Jānis Mētra.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDZ ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!