Foto: Publicitātes attēls

Partijas "Tautas kalpi Latvijai" premjera amata kandidāts ir vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, portālu "Delfi" informēja partijā.

Rudenī gaidāmajās 14. Saeimas vēlēšanās Rīgas saraksta līderi būs Kramiņš un partijas valdes locekle, skaistumkonkursa "Mini Miss Latvija" rīkotāja Kristīne Lindenblate, Latgales saraksta līderis būs "vakcīnskeptiķis", savulaik par pasu viltošanas organizēšanu notiesātais uzņēmējs Aivars Smans.

Zemgales saraksta līderi būs Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes valdes loceklis Jānis Dzenis un mūziķis Gaitis Lazdāns, Kurzemes saraksta līderis būs Normunds Zernis, bet Vidzemē - granulu apkures katlu ražotnes "Grandeg" īpašnieks Andris Lubiņš.

"Šī partija ir veidojusies dabīgā ceļā, lai apvienotu cilvēkus ar tīru sirdi, kas mīl savu dzimteni un patiesi vēlas valsts labklājību. Katrs no mums ir nācis, lai dotu pienesumu valsts attīstībai. Nekādi solījumi un gudras runas, tikai mūsu darbi un rīcības pierādīs mūsu patiesos mērķus," paziņojumā medijiem pauž Lindenblate.

Savukārt Kramiņš, pamatojot savu lēmumu startēt Saeimas vēlēšanās, atzina, ka pēdējā pusgada laikā ir ticies ar dažādiem cilvēkiem un piedalījies pārrunās ar dažādām partijām, līdz beidzot saņēmis partijas "Tautas kalpi Latvijai" pilnvarojumu sastādīt un iesniegt Centrālajā vēlēšanu komisijā 14. Saeimas priekšvēlēšanu programmu un deputātu kandidātu sarakstus.

Partiju "Tautas kalpi Latvijai" dibināja un izveidoja Smans, Lazdāns un Lindenblate.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!