Trešdien, 17. maijā, portāls "Delfi" projektā "Delfi TV ar Jāni Domburu" piedāvā interviju ar Liepājas domes deputāta amata kandidātu Jāni Vilnīti (LRA). Intervija video tiešraidē sāksies pulksten 15. Tai sekos diskusija, kurā piedalīsies mūziķis Igo, pilsētpētnieks Viesturs Celmiņš, kā arī portāla "Delfi" žurnāliste Kristīne Liepiņa.

Pēc tiešraides intervija un diskusija būs apskatāma ierakstā.

No 16. maija līdz 30. maijam "Delfi" katru darba dienu un svētdienās piedāvā īpašu pirmsvēlēšanu projektu "Delfi TV ar Jāni Domburu" – Rīgas un citu Latvijas lielāko pilsētu kandidātu sarakstu un populārāko partiju līderu intervijas, kā arī žurnālistu, ekspertu un sabiedrībā pazīstamu personību
diskusijas.

Iepriekš ciklā "Delfi TV ar Jāni Domburu" jau notikusi intervija ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu ("Saskaņa"), kam sekoja diskusija, kurā piedalījās teātra un kino režisors Viesturs Kairišs, Rīgas Stradiņa universitātes starpkultūru komunikācijas profesors Deniss Hanovs un portāla "Delfi" galvenais redaktors Ingus Bērziņš. Tāpat bijusi intervija ar Rīgas domes (RD) deputāta amata kandidātu Armandu Krauzi (ZZS) un diskusija par viņa solīto.

Visu projekta laikā plānoto interviju un diskusiju kalendārs pieejams šeit.

Aicinām lasītājus jautājumus Jānim Vilnītim, kuru Jānis Domburs intervēs 17. maijā, kā arī citiem politiķiem uzdot komentāros, rakstot lasītāju satura redaktoram uz aculiecinieks@delfi.lv vai ziņojot portālam "Delfi" tā sociālo tīklu profilos.

Interviju un diskusiju ciklu finansē Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds no programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!