Pērc 'Delfi Abonementu' un saņem divus ielūgumus uz lielo laternu festivālu Lietuvā
Pērc 'Delfi Abonementu' un saņem divus ielūgumus uz lielo laternu festivālu Lietuvā
Novembris ir "Delfi" dzimšanas dienas mēnesis, kuru šogad vēlamies aizvadīt īpaši gaišā noskaņā. Ikvienam, kurš iegādāsies "Delfi Abonementu" vienam vai diviem gadiem, dāvināsim divus ielūgumus uz Ziemeļeiropas lielāko ziemas gaismas pasākumu Pakrojas muižā Lietuvā.
Tikai ierobežotu laiku, iegādājoties vai papildinot savu "Delfi Abonementu" vienam vai diviem gadiem, bez maksas saņemsi arī divus ielūgumus uz Pakrojas gaismas festivālu, turklāt būtiski ietaupīsi abonēšanas maksas ziņā. Izvēloties abonēt gadam, pirmajā gadā tu ietaupīsi 51%, savukārt, abonējot diviem gadiem, ietaupīsi 72% salīdzinājumā ar četru nedēļu abonementu.

"Delfi Abonements" nodrošina neierobežotu pieeju visam "Delfi" maksas saturam diviem cilvēkiem, un tajā ietverti trīs maksas produkti: "Delfi Plus", MVP un "Delfi Bizness". "Delfi Plus" ik mēnesi lasītājiem nodrošina vairāk nekā 120 oriģinālrakstu un video saturu par visdažādākajiem tematiem, savukārt MVP ir visvairāk abonētais sporta medijs Latvijā, kas piedāvā analītiskus rakstus par sporta vēsturi, personībām un problemātiku. Jaunākais "Delfi" maksas produkts "Delfi Bizness" lasītājiem katru mēnesi nodrošina vairāk nekā 50 analītisku un aizraujošu rakstu par tehnoloģiju attīstību, finansēm, budžetu un nodokļiem, kā arī biznesa aktualitātēm Latvijā, Baltijā un pasaulē.
Katrs "Delfi" abonents palīdz mūsu žurnālistiem turpināt jums ziņot par svarīgo
Abonements arī sniedz ievērojami ērtāku portāla lietojamību un pārskatāmību, jo abonentiem ir samazināts reklāmu apjoms, kā arī ir pieejama neierobežota piekļuve arhīvam, interaktīvajiem specprojektiem, "Delfi TV" raidījumiem un arī rakstu sērijām. Turklāt ik nedēļu savā e-pastā saņemsi īpaši tev rekomendētu saturu, lai vienmēr būtu informēts par svarīgāko.

Kļūstot par "Delfi" abonentu, tu ne tikai saņemsi pieeju visam "Delfi" saturam sev un vēl vienam lietotājam, bet arī sniegsi atbalstu Latvijas vadošajam ziņu medijam, kas iestājas par ieinteresētu sabiedrību, ik dienu rūpējoties, lai Latvijas iedzīvotāji būtu informēti, izglītoti un ikviens varētu veidot pats savu viedokli, kā arī dalīties tajā ar citiem diskutējot, jautājot un izzinot.
Piedāvājam ieskatīties pagājušā mēneša abonentu iecienītākajā saturā!
Jautājumi par dzimumtieksmi vai čomiska pasēdēšana – kas noveda skolotāju līdz apcietinājumam?
Lasīt rakstu
'Pat Putina nāve neko nemainīs.' Baltijas valstu pretizlūkošanas dienestu vadītāji par Krievijas nežēlību
Lasīt rakstu
Kas patiesībā notika tovakar? Kurš gribēja novākt no ceļa Ivo Lakuču un kāpēc tas izdevās
Lasīt rakstu
Krīt visi, piecelties izdodas ne katram. Kurp tālāk vedīs Paula Jonasa gaitas motokrosā?
Lasīt rakstu
200 eiro pie algas ziemas mēnešos: banku darbiniekiem sedz dzīves dārdzības pieaugumu
Lasīt rakstu
'Euribor' likmes celšana – bubulis nekustamā īpašuma tirgū
Lasīt rakstu
Pakrojas muižas lielo laternu gaismas festivāls "Pūķi, mīti un leģendas" norisināsies no 26. novembra, piedāvājot 15 hektārus plašajā vēsturiskās muižas teritorijā vairāk nekā 50 dažādas izgaismotas mākslinieciskas gaismu kompozīcijas, kuru idejās un tapšanā darbu ieguldījuši vairāki desmiti mākslinieku no dažādām Āzijas valstīm. Pasākumā būs apskatāmas speciāli muižai un tās apkārtnei radītas neticami lielas skulptūras, būs arī Ziemassvētku tirdziņš, karuseļi, atrakcijas visai ģimenei, īpaši festivālam radītas Austrumu virtuves garšas, tikšanās ar Ziemassvētku vecīti un vēl citas muižas aktivitātes.
Ikviens, kurš iegādāsies "Delfi Abonementu" vienam vai diviem gadiem tikai ierobežotu laiku, saņems divus ielūgumus uz Pakrojas gaismas festivālu savā e-pastā divu darba dienu laikā no abonementa iegādes brīža. Ielūgumi festivāla apmeklējumam būs derīgi līdz 2023. gada 12. februārim.