Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Par sarūgtinājumu hokeja fanu ikpavasara cerībām, Latvijas izlases rezultāti pasaules čempionātos bijuši paredzami, tomēr šoreiz komandai šķietami iedalītas iespējami labākās kārtis – vājāka grupa, parocīgs kalendārs un iespēja spēlēt savās mājās.

Pasaule zina daudz un dažādus sevis šaustīšanas rituālus: viens guļ uz naglām, cits staigā pa oglēm, vēl kāds dur iesmus cauri vaigiem un pat iekar sevi metāla āķos... Latvijā tās ir ikgadējās cerības uz hokeja izlases panākumiem pasaules čempionātā. Bet... Varbūt šis beidzot būs TAS gads?

No konkurentu loka svītrotas Krievija un Baltkrievija, grupā tikai divas no lielajām hokeja valstīm – "auksta" Kanāda pirmajā spēlē un Čehija –, ne tajā spožākajā sastāvā esošās Slovākija un Šveice, kā arī Slovēnija bez savas vienīgās zvaigznes Anžes Kopitara, Norvēģija un Kazahstāna. Viss liecina – labākas iespējas pacīnīties par vēsturiski augstāko vietu var nebūt. Vai patiešām tā – "Bufetē" kopā ar Ingmāru Jurisonu un Jāni Janševicu šoreiz šķetināja, iespējams, šobrīd zinošākais Latvijas hokeja apskatnieks Ulvis Brože.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – sporta medija MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!