Foto: AP/Scanpix/LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis vēl nav izlēmis, vai turpinās savu pašreizējo līgumu ar Vašingtonas "Wizards", taču grasās par to domāt, kad Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) būs "All-Star" spēles pārtraukums, vēsta "The Arhletic".

Vēl 2019. gadā Porziņģis ar Dalasas "Mavericks" vienojās par maksimālo līgumu - 158 miljoni ASV dolāri piecos gados. Vēlāk latvietis tika aizmainīts uz "Wizards", bet ar Dalasu noslēgtajā līgumā šobrīd rit ceturtā sezona. Pēc tās Porziņģis var izvēlēties - vasarā kļūt par neierobežoti brīvo aģentu vai arī nospēlēt vēl piekto gadu, kurā viņš saņemtu 36 miljonus dolāru.

Šosezon Porziņģis kopumā spējis izvairīties no savainojumiem, kas ietekmējuši viņa līdzšinējo karjeru. Viņš laukumā devies 39 no 44 "Wizards" spēlēm un demonstrējis labu sniegumu - vidēji mačā 22,2 punkti, 8,8 atlēkušās bumbas un 1,5 bloķēti metieni. Latvieša kontekstā tiek runāts arī par dalību "All-Star" spēlē.

Pats Porziņģis pirmdien medijam "The Athletic" norādījis, ka pagaidām vēl lēmumu par piekto sezonu nav pieņēmis, taču ar savu aģentu par to diskutēs, kad līgā būs "All-Star" pārtraukums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!