Foto: USA Today Sports

Krievijas hokeja izlase pirms pasaules čempionāta sagaidījusi papildinājumu sastāvā no Ziemeļamerikas, komandai pievienojoties arī tās lielākajai zvaigznei Aleksandram Ovečkinam.

Otrdien treniņus kopā ar Krievijas hokeja izlasi sāka ne tikai pasaules hokeja zvaigzne Ovečkins, bet arī vēl viens Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs un šī kluba aizsargs Dmitrijs Orlovs. Tikmēr Toronto "Maple Leafs" aizsargs Ņikita Zaicevs komandai pievienosies šīs nedēļas nogalē Čehijā.

Krievijas hokeja izlase 1. maijā Stokholmā aizvadīs Eirotūres pēdējā posma pirmo spēli pret Zviedriju, bet pēc tam dosies uz Čehiju, kur tiksies ar mājiniekiem čehiem un Somijas izlasi.

Krievijas hokeja izlase ir Latvijas pretiniece gaidāmā pasaules čempionāta priekšsacīkstēs. Vēl Košices grupā Latvijas un Krievijas konkurentes būs Zviedrija, Čehija, Šveice, Norvēģija, Austrija un Itālija. Pasaules čempionāts Slovākijā risināsies 10.-26. maijam.

Portāls "Delfi" tradicionāli piedāvā lasītājiem hokeja čempionāta speciālo sadaļu, kurā var iegūt detalizētu informāciju par komandām un uzzināt jaunumus gan no Latvijas hokeja izlases, gan no citu komandu nometnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!