Foto: Fight Night Challenge

Kādreizējais Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" spīdeklis Marcels Hosa aizvadītajā nedēļas nogalē ar uzvaru debitējis boksa ringā.

Bijušais Slovākijas izlases hokejists Hosa boksa paraugturnīrā trīs raundu cīņā uzvarēja slovāku reperi Romānu Grigeliju, kurš zināms ar vārdu "Momo".

Abiem šī bija debija ringā, kas līdz ar to ietekmēja arī cīņas kvalitāti, raksta "Sport.sk". Dažbrīd ringā bija vērojams kautiņš bez pārāk tehniskiem sitieniem. Katrs no bokseriem uzvarēja pirmos divus raundus, tāpēc pirms noslēdzošā rezultāts bija neizšķirts, turklāt 42 gadus vecajam Hosam asiņoja deguns.

Pēdējās sekundēs abi sportisti bija klinšā, taču - vēl pirms tiesnesis bija atļāvis dueli turpināt - Grigelijs pretinieka virzienā izpildīja neatļautu sitienu, pēc tam arī viņa virzienā spļāva savu zobu sargu. Par to reperis tika diskvalificēts, un uzvaru guva Hosa.

Pēc hokejista karjeras beigām Hosa jau vairākus gadus nodarbojas ar cīņas sportu. Viņš ir atjaunotā Rīgas "Dinamo" leģenda. Šī kluba rindās slovāks savulaik 215 spēlēs guva 94 vārtus un izpildīja 76 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!