Foto: F64

Latvijas basketbola izlasei sagatavošanās posmā pirms Pasaules kausa izcīņas jāsaprot situācija ar saspēles vadītājiem, jo vadošie spēlētāji nopietnu traumu dēļ uz finālturnīru nebrauks. Toms Leimanis pārbaudes spēlēs no saspēles vadītājiem spēlējis vismazāk minūšu, tomēr viņš pēdējās divās treniņu dienās Latvijā noskaņots sevi apliecināt, savukārt galvenais treneris Luka Banki cenšas motivēt Artūru Žagaru.

Latvijas izlasei trešdien pret Somiju būs noslēdzošā spēle savu skatītāju priekšā. Šajā mačā piedalīsies tie 14 spēlētāji, kuri dosies uz noslēdzošajām divām pārbaudes spēlēm Taivānā, pēc kurām kļūs zināms galīgais sastāvs Pasaules kausa finālturnīram.

"Treneris pats pēc spēles pret Dominikānu teica, ka mums vēl ir divas dienas treniņiem pirms spēles pret Somiju. Vēl ir jāiegulda darbs, jābūt fokusētam. Domāju, ka vēl neviens nevar teikt, ka viņš ir simtprocentīgi pārliecināts, ka būs četrpadsmitniekā, kas brauks uz Taivānu," teica Leimanis.

Treneris Banki pārbaudes spēlēs savas emocijas nav taupījis. Mača laikā bija redzams, ka viņš diezgan dusmīgi runā gan ar Leimani, gan ar Žagaru. Pēc mača sarunā ar Latvijas medijiem Banki detalizētāk ieskicēja, kāpēc viņš cenšas sapurināt tieši Žagaru.

"Žagaram vajadzētu būt priecīgam, ka es atdotu savas emocijas viņam. Mums abiem priekšā ir liels piedzīvojums un liela iespēja. Viņš joprojām ir bez darba, tāpēc var teikt, ka esmu vienīgais, kurš viņam pa īstam uzticas," sacīja Banki.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!