Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kubans negrasās pieņemt sasteigtus lēmumus saistībā ar Kristapu Porziņģi, jo viņš ir parādījis, ka ir viens no divdesmit labākajiem spēlētājiem līgā.

Jau vēstīts, ka februārī Ziemeļamerikas medijos parādījās informācija, ka "Mavericks" pārbaudījusi Porziņģa vērtību maiņu darījumu tirgū, interesējoties, ko varētu par viņu saņemt no citām komandām. Tomēr Dalasas komanda noraidīja, ka grasās latvietis aizmanīt.

"Pacietība. Mēs redzējām, kāds viņš var būt iepriekšējā mačā (pret "Spurs"). Ir vajadzīgs laiks," ESPN raidījumā "First Take" teica Kubans. "Paskatāmies uz Kevinu Durantu. Lai arī viņam bija cita trauma, bet tāpat viņam jābūt pacietīgam. Īpaši jau tādā gadā, kāds ir šis. Šis gads ir traks, kurā Covid-19 pandēmija daudz ko ietekmē."

"Mums ir laba komanda. Porziņģis parāda, ka ir TOP 20 spēlētājs. Mēs būsim pacietīgi. Nav pamata panikai," sacīja Kubans.

Porziņģis šajā sezonā aizvadījis 21 spēli, kurā vidēji guvis 20,5 punktus, izcīnījis 8,6 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,5 pretinieku metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!