Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" svētdien otro reizi trīs dienu laikā pārliecinoši pārspēja Klīvlendas "Cavaliers" basketbolistus.

"Mavericks" viesos uzvarēja ar rezultātu 124:97 (39:30, 25:23, 34:19, 26:25). Arīdzan abu komandu tikšanās piektdien noslēdzās ar Dalasas komandas uzvaru (110:90).

Jau ziņots, ka Kristaps Porziņģis devies līdzi komandai izbraukumā. Liepājnieks gan spēli noskatījās no rezervistu soliņa, labā ceļgala sāpju dēļ izlaižot sesto maču pēc kārtas.

Dalasas komanda izšķirīgo izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā, attīstot deviņu punktu pārsvaru līdz +26. Zīmīgi, ka tās ievadā no spēles tika izraidīts komandas līderis Luka Dončičs, kurš tika sodīts par sitienu pa kājstarpi Kolinam Sekstonam.

Uzvarētāju labā 25 punktus guva Tims Hārdavejs juniors, bet 20 punktus pievienoja Džošs Ričardsons. Mājinieku rindās ar 25 punktiem atzīmējās Sekstons.

"Mavericks" pēc izcīnītā panākuma joprojām ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Komanda izcīnījusi 40 uzvaras, bet 28 reizes zaudējusi. Nākamo spēli vienība aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Memfisas "Grizzlies" komandas.

Pirmdien pēc treniņa Memfisā žurnālistiem būs iespēja tiešsaistes sarunā uzdot jautājumus Porziņģim. Tas mudina domāt, ka viņš laukumā varētu atgriezties tieši Memfisā, raksta "Dallas Morning News" žurnālists Breds Taunsends.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!