Foto: Gata Pabērza kolāža

Izlasījis tikai virsrakstu, kāds varbūt ir iemaldījies ne gluži tur, kur bija cerējis, taču melots nav ne tik, cik melns aiz naga – jo plašajā sporta pasaulē ne tikai eksistē viss nosauktais, bet viņnedēļ tas arī satikās vienuviet – sporta medija MVP slejās. Par to – jau tradicionālajā nedēļas apskatā.

No promilēm brokastīs līdz titulam. PPK dauzoņas izbauda procesu un futbola maģiju

Foto: Latvijas Futbola federācija

Neviens vien profesionālais klubs centies līdzjutējos uzburt tautas komandas veidolu, taču, kā zināms, īstu mīlestību par naudu nenopirksi. Turpretī trim puišiem ar bagātīgu devu entuziasma un nelielu finansiālu piešprici no malas tas šķietami ir izdevies. "Pa pāris kausiem" ir kā svaiga gaisa malks ne tikai Latvijas futbolā, bet sportā vispār. Vai varbūt jāsaka – svaiga alus malks? Kā radās un kurp virzās projekts, un kāpēc vairs neieraksta sarunu raidījumus no rītiem – Jāņa Freimaņa rakstā.

Lasīt vairāk

Armands Puče: Nacionālas nozīmes perversijas

Foto: Lauris Vīksne/F64

"Viņš varot iedot 3-4 miljonus no kopējās summas... Pārējais? Pašiem, pašiem... Nu, vēl labāk – pilsētai, valstij! Pēc šiem pēdējiem vārdiem satrūkās un sabužinājās teju vai visi celtniecības kartelī iesaistītie personāži..." Vēlēšanu rezultāti, nacionālais futbola stadions un gaidāmie ledus haļļu bankroti. Kas tos vieno? Armanda Pučes sleja!

Lasīt vairāk

Ar elkoņiem pretī šampanieša dušai. Singapūras F-1 nakts sacīkstes latvieša acīm

Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

"Tobrīd neapzinājos, ka tribīnē sapulcējušies īsteni F-1 fani, kuri vietas sāka ieņemt jau divos, trijos pēcpusdienā un viņiem tāds "Black Eyed Peas" bijis nebijis..." Lai arī pēdējos gados neesmu bijis liels Pirmās formulas fans, klātienē skatīt pasaules ātrāko mašīnu sacīksti bija viens no maniem sapņiem, atzīstas Rolands Norietis. Kā viņam veicās ar tā īstenošanu – viņa aprakstā no Singapūras.

Lasīt vairāk

Tāpat nedēļas izskaņā devām starta šāvienu NHL sezonai, kas šoruden sākās ārpus Ziemeļamerikas, taču jau šajā nedēļā uzņems apgriezienus, sev gana izšķirīgu notikumu priekšvakarā slidas šņorējot arī četriem latviešiem, kā arī pieteicām kādu nesen aktualitāti pieteikušu dueli starp cilvēku un dabu, proti – tuvojas mirklis, kad vēsturiskā maratona distance varētu nenoturēt savu rekordu virs divām stundām.

Kas gaidāms "MVP"

Šo nedēļu jau esam uzsākuši ar Toma Ģiguļa analīzi par mānīgi dominējošo Maksa Verstapena triumfu F-1 čempionāta kopvērtējumā, ko "Red Bull" pilots noformēja vakar Japānā. Turpinājumā iepazīstināsim ar kādu latvieti, kura palīdzību šobrīd izmanto praktiski visa Igaunijas sporta elite, un brāļiem, kuru rokās būs Latvijas motokrosa slavas disciplīnas goda nosargāšana. Pavērsim Latvijas sporta būvju Pandoras lādi, nodosim jūsu vērtēšanai viņnedēļ solītos, bet vēl nenopublicētos rakstus par kašķiem Latvijas BMX sabiedrībā un dāmu NHL vārtos, bet svētdien ar kādu saistošu stāstu no vēstures atzīmēsim Spānijas futbola "El Clasico".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!