Krēmīgos un ļoti sātīgos olu salātus varēsi gan nolocīt tāpat vien, gan ātri uzziest uz maizes, ievīstīt lavašā, satīt tortiljā vai žigli iespiest starp divām tostermaizēm, netērējot nevienu lieku minūti gatavošanai.
Atliek vien cieti novārītas olas un pārējās salātu sastāvdaļas, piemēram, sieru, avokado, zaļos lociņus vai marinētus gurķīšus sagriezt gabaliņos vai sarīvēt, pievienot visiem labumiem karoti skāba krējuma, majonēzes vai bezpiedevu jogurta, kādu drusku sinepju vai mārrutku, un garda maltīte būs gatava, sniedzot ilgstošu sāta sajūtu pat bez kripatiņas gaļas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit