olu smēriņš lociņi uzkoda
Foto: Shutterstock
Pēc garajām Lieldienu brīvdienām ne vienu vien nomoka jautājums, kā ātri pagatavot sātīgu maltīti bez liekām pūlēm un ko iesākt ar daudzajām vārītajām olām. Lielisks problēmas risinājums ir olu salāti – šādi tu nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu: ieekonomēsi laiku un naudu, pie viena aiztaupot sev arī kreņķus par vārīto olu tālāko likteni.

Krēmīgos un ļoti sātīgos olu salātus varēsi gan nolocīt tāpat vien, gan ātri uzziest uz maizes, ievīstīt lavašā, satīt tortiljā vai žigli iespiest starp divām tostermaizēm, netērējot nevienu lieku minūti gatavošanai.

Atliek vien cieti novārītas olas un pārējās salātu sastāvdaļas, piemēram, sieru, avokado, zaļos lociņus vai marinētus gurķīšus sagriezt gabaliņos vai sarīvēt, pievienot visiem labumiem karoti skāba krējuma, majonēzes vai bezpiedevu jogurta, kādu drusku sinepju vai mārrutku, un garda maltīte būs gatava, sniedzot ilgstošu sāta sajūtu pat bez kripatiņas gaļas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!