Foto: Publicitātes foto
Krāsainu un košu papriku, kas pildīta ar gardu kazas sieru, sulīgiem tomātiem un kaperiem – to Zane Grēviņa šo sestdien gatavos raidījumā "Našķoties". Recepti lasi "Tasty", bet kulinārijas raidījumu skaties televīzijā sievietēm "STV Pirmā!" un lietotnē "Shortcut".
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 gab.paprika300 gtomāti50 gkonservētas zaļās olīvas20 gkonservēti kaperi1 TKkaltēts timiāns1 TKkumīns1 TKmaltas koriandra sēklas0.25 TKčili pārslas0.5 TKsāls150 gmīkstais kazas piena siers

Sagatavošana

1

Pagatavo garšvielu maisījumu. Piestā ber timiānu, kumīnu, čili pārslas, koriandru un sāli, visu saspied pulverī.

2

Bļodiņā sajauc nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātas olīvas un kaperus. Pievieno pusotru tējkaroti pagatavotā garšvielu maisījuma.

3

Papriku pārgriez gareniski uz pusēm, izņem sēklas un novieto uz cepamās plātnes.

4

Paprikas laiviņās sadrupini nedaudz mīkstā kazas siera. Tad visās laiviņās ievieto tomātu pildījumu. Augšpusi bagātīgi pārber ar atlikušo kazas sieru.

5

Paprikas pusītes liec līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo 15–17 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!