Foto: Shutterstock
Viegli salds banānu un avokadu "šokolādes" pudiņš jeb kakao krēma deserts, kurā nebūs nekā lieka. Vien augļi, kakao izteiksmīgā krāsa un aromāts, bet saldumu fiksajam saldēdienam piešķirs dateles un gatavie banāni. Recepti iesaka "Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.banāni2 gab.avokado2 ĒKkakao pulveris2 gab.dateles PASNIEGŠANAI: svaigas ogas mandeļu skaidiņas

Sagatavošana

1

Nomizo nogatavinātus banānus un liec blenderī.

2

Nomazgā un nosusini avokado, pārgriez uz pusēm un izņem mīkstumu, liec klāt pie banāniem.

3

Datelēm izņem kauliņu (ja tāds ir) un pievieno blenderī, uzber kakao un sablendē visu kopā.

4

Pasniedz viegli atdzesētu, dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.

Lai labi garšo!

"Tasty.lv" padoms: dateles vari aizstāt arī ar dateļu sīrupu, tad vegāniskais kakao deserts būs vijīgāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!