Fоtо: Shutterstock
Viegli salds banānu un avokadu "šokolādes" pudiņš jeb kakao krēma deserts, kurā nebūs nekā lieka. Vien augļi, kakao izteiksmīgā krāsa un aromāts, bet saldumu fiksajam saldēdienam piešķirs dateles un gatavie banāni. Recepti iesaka "Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.
10recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
4 gab.banāni2 gab.avokado2 ĒKkakao pulveris2 gab.dateles PASNIEGŠANAI: svaigas ogas mandeļu skaidiņas

recipe.preparation

1

Nomizo nogatavinātus banānus un liec blenderī.

2

Nomazgā un nosusini avokado, pārgriez uz pusēm un izņem mīkstumu, liec klāt pie banāniem.

3

Datelēm izņem kauliņu (ja tāds ir) un pievieno blenderī, uzber kakao un sablendē visu kopā.

4

Pasniedz viegli atdzesētu, dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.

Lai labi garšo!

"Tasty.lv" padoms: dateles vari aizstāt arī ar dateļu sīrupu, tad vegāniskais kakao deserts būs vijīgāks.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !