![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1125181e-f3d0-4e9f-9d1d-32ad57559344.jpg?w=576&h=313)
150Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gIndijas rieksti30 gšķidrums no konservētām zaļajām olīvām TKsāls70 grafinēts kokosriekstu sviests1 gab.ķiploka daiviņa TKkurkuma1 ĒKķimenes
Sagatavošana
1
Indijas riekstus liek katliņā un uzvāra. Kad tie uzvārījušies, samazina uguni un gatavo 10-12 minūtes (tas mīkstinās riekstus).
2
Pēc tam riekstus nokāš, aplej ar aukstu ūdeni un nosusina.
3
Riekstus kopā ar visām pārējām sastāvdaļām, izņemot ķimenes, liek blenderī vai virtuves kombainā un blendē 5-7 minūtes, lai iegūtu viendabīgu maisījumu.
4
Pieber masai ķimenes un samaisa ar karoti.
5
Liek masu ar marli izklātā traukā, aizklāj un liek ledusskapī, lai sacietē (uz vismaz 2 stundām).
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit