Foto: DELFI
Dzēriens dzīves svinēšanai vasarīgā dārza ballītē. Galvenais – atrast īsto salduma un skābuma līdzsvaru, kā arī – ja šķiet, ka ananasu garša pārāk izteikta, pievieno vairāk citrona!
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
350 gzemenes320 mldžins1 lananasu sula160 mlcitronu sula60 mlcukura sīrups svaigu piparmētru lapas un vēl zemenes rotāšanai

Sagatavošana

1

Vispirms sablendē zemenes.

2

Zemeņu biezeni liek lielā limonādes krūzē vai boles traukā, papildinot ar krietnu ledus daudzumu.

3

Pāri lej džinu, ananasu sulu un citrona sulu. Regulē saldumu, pievienojot cukura sīrupu. (Kā pavisam veikli pagatavot vienkāršu cukura sīrupu bez vārīšanas, lasi šajā rakstā!)

4

Kā punkts uz "i" tavam punšam būs svaigu piparmētru lapas un gabaliņos sagrieztas zemenes.

Lai laba ballīte!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!