Foto: DELFI
Vasaras esence un aromāts vienā salātu traukā! Lieliski noderēs gan svaigām brokastīm, gan kā piedeva grilētām zivīm un gaļai.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.kukurūzas vālītes150 gķirštomāti1 gab.gatavs, stingrs avokado3 ĒKpesto pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Ja izmanto svaigas kukurūzas vālītes, tad tās nepieciešams uzvārīt. Liec kukurūzu verdošā ūdenī un vāri, līdz tā kļuvusi mīksta (apmēram piecas minūtes). Nedaudz atdzesē. (Mēs šo soli izlaidām, jo ledusskapī atradās jau vārīta kukurūza, ko, vakuumā iepakotu, var atrast lielveikalos dārzeņu nodaļā).

2

Ar asu nazi nogriež graudus no serdes un ber salātu traukā.

3

Pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, kubiņos sagrieztu avokado.

4

Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas, pievieno pesto un visu samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!