Foto: Antra Alksne
Visos laikos cilvēks gribējis ne tikai paēst, bet arī garšīgi paēst, un katram ir savs mīļais, mierinošais ēdiens, kad viss ir slikti. Un arī, kad viss ir labi! Un tos sauc par komforta ēdieniem, kas visiem liek justies labāk! Un šis cukīni-kāpsostu-maltās gaļas čilli pavisam noteikti varētu saņemt titulu "komforta ēdiens". Recepti iesaka Antra Alksne.

Var iztrūkt kāda no sastāvdaļām – var nebūt kāposta, var nebūt cukīni, toties var būt kabacis.

40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gmaltas vistas gaļa800 gnepāraudzis cukīni gab.kāposta galviņa2 gab.sīpoli2 gab.paprika2 gab.burkāni2 gab.ķiploku daiviņas250 gtomātu pasta vai tomātu mērce asā pēc garšassāls pēc garšaskūpinātas paprikas garšviela pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Izmantoju vokpannu, bet šo čilli var droši gatavot arī katlā. Apcep maltu vistas gaļu, pievieno sīpolus. Sacep kopā ar garšvielām.

2

Pievieno rīvētus burkānus un sagrieztu papriku.

3

Tad klāt pievieno sagrieztu pusi no kāpostgalvas un nepāraugušu cukīni.

4

Pievieno 250 gramus tomātu pastas vai aso tomātu mērci.

5

Sautē, līdz gatavs. Jāskatās, vai nav nepieciešams pievienot klāt ūdeni.

Lapu apetīti!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!