Foto: Shutterstock
Tievētāju vidū arvien plašāku popularitāti iemanto maltīšu plānošana, vienā reizē sagatavojot lielāku ēdiena apjomu visai nedēļai vai vismaz vairākām dienām uz priekšu. Kādi ir šīs metodes plusi un mīnusi, kā aprēķināt dienas kaloriju limitu un kādi pamatprincipi jāievēro, sagatavojot kastīšu saturu, lai cerētās svara zaudēšanas vietā kilogrami nenāktu klāt?

Ieraksti sociālajos tīklos, kur cilvēki dalījušies pieredzē, vēsta, ka maltīšu plānošana tievētājiem ļauj ieekonomēt krietni daudz laika, naudas un klapatu, bet, rodas jautājums, vai, gatavojot reizi nedēļā, piemēram, svētdien, līdz nākamajai piektdienai ēdiens nezaudē savu uzturvērtību un, pat vēl vairāk, nekļūst veselībai kaitīgs?

Lasi tālāk, lai uzzinātu, gan speciālistu ieteikumus un iespējamās programmas, kā to darīt, gan reālu cilvēku pieredzi, plānojot savu nedēļas uzturu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!