Foto: Shutterstock
Truša gaļa ir veselīga alternatīva ierastajai cūkgaļai, turklāt tā ir viena no vērtīgākajām mājlopu gaļām – satur daudz proteīna, bet maz tauku, turklāt to iespējams viegli un ātri pagatavot. Tāpēc "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis šoreiz sagatavojis trīs idejas receptēm, kā viegli pagatavot truša gaļu.

Melno lēcu zupa ar truša gaļu

Zupas recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk

Truša sedls ar burkānu un pilngraudu plācenīšiem

Truša gaļa ir veselīga alternatīva ierastajai cūkgaļai. Recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis. Norādītie daudzumi - divām porcijām.

Lasīt vairāk

Pavasarīgie vistas akniņu salāti ar ābolu

Pavasarīgu salātu recepte, kurā galvenā loma - marinētām vistu aknām. Receptes autors, šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka pamēģināt šos salātus, izmantojot truša, liellopa vai cūku aknas!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!