Kvinojas zupa ar pesto
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gavēņa laikā jādomā, kā dažādot savu ēdienkarti. Ja pie kvinojas salātos esi pieradis, laiks šo iepazīšanos ievirzīt citā gultnē. Kā būtu ar tumīgu, sildošu un neparastu zupu?

Sagriež sīpolu, burkānu, seleriju kātus, sasmalcina ķiploku un visu apcep katliņā.

Dārzeņus pārlej ar karstu buljonu, lai tie ir nosegti. Turpina vārīšanu līdz dārzeņi ir pusmīksti.

Kvinoju noskalo tekošā ūdenī un ber katlā, zupu vāra 15 minūtes līdz kvinoja gatava.

Beigās pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Lej šķīvjos un pievieno karoti bazilika pesto.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form