Kvinojas zupa ar pesto
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
80 g
80 g kvinoja
kvinoja
1 gab.
1 gab. burkāni
burkāni
1 gab.
1 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. seleriju kāti
seleriju kāti
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1 l
1 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
pēc garšas
pēc garšas eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
pēc garšas
pēc garšas pesto
pesto
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gavēņa laikā jādomā, kā dažādot savu ēdienkarti. Ja pie kvinojas salātos esi pieradis, laiks šo iepazīšanos ievirzīt citā gultnē. Kā būtu ar tumīgu, sildošu un neparastu zupu?

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež sīpolu, burkānu, seleriju kātus, sasmalcina ķiploku un visu apcep katliņā.

    Dārzeņus pārlej ar karstu buljonu, lai tie ir nosegti. Turpina vārīšanu līdz dārzeņi ir pusmīksti.

    Kvinoju noskalo tekošā ūdenī un ber katlā, zupu vāra 15 minūtes līdz kvinoja gatava.

    Beigās pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Lej šķīvjos un pievieno karoti bazilika pesto.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form