"Galaxy S6 edge+" piedāvā unikālo "dual-edge" jeb izliekto malu dizainu, modernāko kameru, ātrākās vada un bezvadu uzlādes iespējas, kā arī jaudīgu procesoru. Ar papildināto 4 GB (DDR4) operatīvo atmiņu jaunais viedtālrunis nodrošina šobrīd tirgū augstāko jaudu un veiktspēju, ļaujot lietotājiem vēl ērtāk izmantot vairākuzdevumu darbības režīmu, kā arī spēlēt grafiski sarežģītas spēles bez jebkādas attēla aiztures.

"Saskaņā ar GFK datiem patērētāji Baltijas valstīs arvien biežāk izvēlas viedtālruņus ar lielāku ekrānu – 2015. gada otrajā ceturksnī 40% pārdoto viedtālruņu bija ar ekrāna izmēru virs piecām collām," saka Māris Ķikāns, "Samsung Electronics Baltics" telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

"Galaxy S6 edge+" nodrošina nepieredzētu multivides funkcionalitāti, piedāvājot izteiksmīgāku attēla kontrastu un detalizāciju ar "Samsung" radīto 5,7 collu "Quad HD Super AMOLED" ekrānu.

Sociālie tīkli mūsdienās praktiski ir visuresoši, līdz ar to patērētāji vēlas nekavējoties publicēt foto un video ar savas dzīves mirkļiem. "Samsung" šīs vēlmes piepilda ar uzlabotu viedtālruņa videokameras funkcionalitāti, tajā skaitā ar "Steady Video" funkciju, kas caur digitālu video attēla stabilizāciju nodrošina gana detalizētus video kadrus, filmējot gan ar priekšējo, gan ar galveno aizmugurējo kameru.

Savukārt "Video Collage" režīms ļauj lietotājiem viegli uzņemt un rediģēt īsus video ar dažādiem kadra efektiem. "Galaxy S6 edge+" ir aprīkots arī ar 4K izšķirtspējas video uzņemšanas un tiešsaistes pārraides iespēju, kas lietotājiem ļauj no viedtālruņa reālajā laikā straumēt "Full HD" video kādam kontaktam, kontaktu grupai vai arī plašākai publikai "YouTube Live" platformā. Ikviens, kurš saņem "YouTube" saiti no "Galaxy S6 edge+" lietotāja, var vērot tiešsaistes video savā viedtālrunī, planšetdatorā, datorā vai "Smart" televizorā ar "YouTube" atbalstu.

"Galaxy S6 edge+" lietotāji varēs pielietot arī "Samsung" modernizēto kameras sistēmu, kas piedāvā, piemēram, "Quick Launch" funkciju (divreiz pieskaroties "Home" taustiņam, kamera ieslēgsies 0,6 sekunžu laikā), automātisko reālā laika HDR režīmu, viedo optisko attēla stabilizāciju (OIS), kā arī jaunus attēla efektu filtrus.

"Galaxy S6 edge+" ir aprīkots ar "Samsung" ātrās vada un bezvadu uzlādes tehnoloģiju, turklāt iebūvētā bezvadu uzlādes tehnoloģija ir savietojama ar praktiski jebkuru mūsdienās nopērkamo bezvadu uzlādes paliktni. Izmantojot vadu, ierīci var pilnībā uzlādēt aptuveni 90 minūtēs, bet ar "Samsung" jaunāko bezvadu lādētāju viedtālruņa baterija būs pilnībā uzlādēta pēc aptuveni 120 minūtēm.

Jaunais viedtālrunis ir aprīkots ar uzlabotu "SideSync" sinhronizācijas funkciju, kas nodrošina ērtu savienošanos ar datoru gan vadu, gan bezvadu režīmā. Pateicoties automātiskajai noteikšanai un īpaši ātram iestatīšanas procesam, lietotāji var ātri savienot "Samsung" ierīci ar datoru vai planšetdatoru vieglākai datu koplietošanai starp dažādām platformām un operētājsistēmām.

"Galaxy S6 edge+" īpašnieki saņems arī šobrīd tirgū vienīgo un plašāko papildservisu risinājumu "Galaxy Care". Tajā iekļauta bezmaksas apdrošināšana pret ūdens radītiem un ekrāna bojājumiem, kā arī pilnīgi jauns "premium" serviss – ja ierīcei nepieciešams remonts, to varēs nodot kurjeram, kas tālruni bez maksas nogādās servisa centrā.

"Samsung Galaxy S6 edge+" ir integrētas arī drošības funkcijas – "KNOX Active Protection" funkcija (jau iebūvēta ierīcē) un "My KNOX" funkcija (lietotne ar vienkāršu, ātru iestatīšanu), lai aizsargātu personīgos un darba datus.

Latvijas tirgū "Galaxy S6 edge+" būs pieejams no 4. septembra pie vadošajiem telekomunikāciju operatoriem un lielākajos elektronikas veikalos. Ierīce būs pieejama ar iebūvēto atmiņu 32 vai 64 GB apmērā un divās krāsu versijas – zeltītā "Gold Platinum" un melnā "Black Sapphire" tonī.

Ierīces aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 799 EUR vai 899 EUR atkarībā no iebūvētās atmiņas apjoma. Pasūtot "Galaxy S6 edge+" iepriekšpārdošanā līdz 31. augustam, privātpersonas saņems dāvanā bezvadu lādētāju, savukārt juridiskās personas – ārējo akumulatoru.