Foto: Andrejs Strokins, Kadrs no filmas, LETA, Edgars Pohevičs
Iepriekšējā nedēļa sākās ar kritiķu un apskatnieku svētkiem – "Normunda Naumaņa nakti", bet turpinājās ar gada pirmās pašmāju filmas "Pastkarte no Romas" pirmizrādi. Nedēļas notikumos spilgti iezaigojās gleznotāja Alekseja Naumova krāsas, bet Kultūras ministrijā tika paziņoti Lielās mūzikas balvas nominati un mūža balvas ieguvēji. Par šiem un citiem kultūras notikumiem aizvadītājā nedēļā – deviņās fotogalerijās.

Alekseja Naumova uzgleznotā arhitektūra un animācija

Koši toņi un dienvidnieciskas ainavas – gleznotāja Alekseja Naumova rokrakstu var atpazīt nekļūdīgi. Pagājušajā nedēļā mākslinieka krāsas iezaigojās vairākkārt. 10. janvārī Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras un dizaina institūtā (Ķīpsalas ielā 6) tika atklāta viņa izstāde "Uzgleznotā arhitektūra", kas būs aplūkojama līdz 15. februārim.

Jau tradicionāli izstāde ir Naumova dāvana pašam sev un arī savas mākslas cienītājiem dzimšanas dienā. Tajā var apskatīt līdz šim vēl plašākai publikai neizrādītus mākslinieka darbus, kas tapuši pasaules krāšņākajās un gleznainākajās vietās – Burano, Venēcijā, Sicīlijā, Parīzē un Ņujorkā. Izstādes apmeklējums ir bez maksas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!