Foto: Kadrs no video/LETA/F64
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un vairāk apspriestajiem tematiem.

'Pirmajā skūpstā' atraidītā Aija atklāj rūgto dzīves pieredzi

Foto: Kadrs no video
Otrdien, 14. februārī,
TV3
raidījums "Bez tabu" piedāvāja sekot līdzi iepazīšanās eksperimentam "Pirmais skūpsts", kurā satikās septiņi svešinieku pāri. Iespējamo jūtu ķīmiju katrs pāris varēja noskaidrot, ļaujoties pirmajam skūpstam ar aizsietām acīm.

Lasīt vairāk

Andra Buļa grēksūdze: aktieris nožēlo sānsoli ar Lieni Skulmi

Foto: DELFI

Sabiedrībā zināmu cilvēku attiecību līkloči interesē daudzus, un pērnā gada rudenī pastiprinātu uzmanību izpelnījās mīlas trīsstūris starp par vienu no seksīgākajiem latviešu vīriešiem vairākkārt atzīto aktieri Andri Buli, viņa sievu Ilzi un daiļo dejotāju Lieni Skulmi – atklājās, ka Bulis vairākus gadus krāpis savu laulāto draudzeni. Tagad viņš paziņojis, ka rūgti nožēlo sānsoli.

Lasīt vairāk

Asprāši izsmej Bondara priekšvēlēšanu kampaņas divdomīgo logo

Foto: LETA

Šonedēļ tapa zināms, ka Latvijas Reģionu apvienības (LRA) un partijas "Latvijas attīstībai" (LA) kopīgais Rīgas mēra amata kandidāts būs Mārtiņš Bondars (attēlā). Plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts viņa priekšvēlēšanu kampaņas logo, kas jau izpelnījies pretrunīgu novērtējumu.

Lasīt vairāk

Foto: 'Grammy' ceremonijas krāšņākie dekoltē, stila misēkļi un veiksmes

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Losandželosā norisinājās prestižās mūzikas balvas "Grammy" pasniegšanas ceremonija, pēc kuras, kā jau ierasts, mēles tiek trītas ne tikai par uzvarētājiem, bet arī pasākuma viesu tērpiem.

Lasīt vairāk

Kailās krūtis un Grēviņa plašķis: kas satrauca 'Supernovas' skatītājus

Foto: Picture Agency

Svētdienas, 12. februāra, vakarā Latvijas Televīzijā norisinājās dziesmu konkursa "Supernova" otrais ceturtdaļfināls, kurā par ceļazīmi uz "Eirovīziju" cīnījās 11 dalībnieki.

Lasīt vairāk

Foto: Sabiedrībā zināmi ļaudis ballējas pirms Dona koncerta

Foto: Kristaps Bardziņš/Gints Ivuškāns

Populārais pašmāju dziedātājs Dons šonedēļ fanus no visas Latvijas pulcēja divos lielkoncertos "Arēnā Rīga". Savukārt trešdien, 15. februārī, laikmetīgās mākslas centrā "kim?" norisinājās īpaši izmeklētai publikai paredzēts koncerta iesildošais burziņš.

Lasīt vairāk

Pauls vērtē 'Supernovas' konkursu: favorīti un žūrijas lavierēšana

Foto: LETA

Svētdienas, 12. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova" otrās atlases ietvaros tika noskaidroti četri nākamie pusfinālisti, kuri turpinās cīņu par ceļazīmi uz "Eirovīziju". Konkursa dalībnieku veiksmēm un neveiksmēm līdzi bija sekojis arī maestro Raimonds Pauls.

Lasīt vairāk

Foto: Elīna Vaska žilbina uz Berlīnes kinofestivāla sarkanā paklāja

Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā startēja 67. Berlīnes starptautiskais kinofestivāls, un starp tā viesiem ir arī latviešu jaunā kinozvaigzne Elīna Vaska (attēlā).

Lasīt vairāk

Foto: Kā populāri latvieši atzīmēja gada romantiskāko dienu

Foto: Privātais arhīvs

Otrdiena visā pasaulē aizritēja sirsniņu, balonu un mīksto rotaļlietu zīmē – atzīmējot Valentīna dienu, cilvēki ļāvās dažādiem romantiskiem piedzīvojumiem, kā arī neiztika bez sirsnīgu fotokadru uzņemšanas.

Lasīt vairāk

Foto: Rīgā noslēdzies gada pikantākais festivāls 'Erots'

Foto: LETA

Nedēļas nogalē karstākā atmosfēra valdīja Ķīpsalas izstāžu centrā, kur norisinājās erotikas festivāls "Erots 2017".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!