Foto: DELFI

Kremļa informatīvā kara vēstījumus atkārtojošais kanādiešu psihologs Džordans Pītersons piektdienas vakarā Arēnā Rīga pulcē savus piekritējus un citus interesentus, novēroja portāls "Delfi".

Rīgā noslēdzas Pītersona jaunākās grāmatas "Ārpus kārtības: vēl 12 dzīves likumi" popularizēšanas turneja. Biļešu cenas uz pasākumu svārstājās no 40 līdz 100 eiro, bet līdz piektdienas pusdienaslaikam izpirktas bija vien pašas lētākās.

Jau drīz pēc lietuviešu uzņēmuma "MB Mindnet" rīkotās Pītersona viesizrādes izsludināšanas sociālajos tīklos uzvirmoja neapmierinātība par viņa ierašanos, ņemot vērā skandalozā filozofa izteikumus par Krievijas iebrukumu Ukrainā. Pītersona izteikumus vērtē arī Valsts drošības dienests.

Kanādiešu domātājs kļuva plaši pazīstams ar īsiem video, kuros viņš "atmasko" feministes, bet pērn pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā sāka plaši komentēt arī notiekošo Austrumeiropā. Viņš ir paudis, ka Krievijas iebrukums Ukrainā zināmā mērā ir karš pret "Rietumu deģenerātu vērtībām", kā dēļ Krievijas centieni aizstāvēt "tradicionālo kultūru" esot attaisnojami.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!