Foto: LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

'X Faktorā' uzvar 22 gadus vecā Grēta Grantiņa no Talsiem

Foto: F64

Svētdienas vakarā noslēgusies pašmāju muzikālā šova "X Faktors" ceturtā sezona, un par tās uzvarētāju kļuvusi 22 gadus vecā Grēta Grantiņa no Talsu puses.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo jaunais F-1 čempions Makss Verstapens un viņa mīļotā

Foto: Privātais arhīvs

24 gadus vecais nīderlandietis Makss Verstapens svētdien Pirmās formulas trasē Abū Dabī parūpējās par īstenu sencāciju, pēdējā aplī izraujot uzvaru pār septiņkārtējo F-1 čempionu Lūisu Hamiltonu, tādējādi gūstot savā karjerā pirmo čempiona titulu. Viena no viņa kaismīgākajām atbalstītājām visas sezonas garumā bija Verstapena mīļotā sieviete. Kas viņa ir?

Lasīt vairāk

Dina Zuzāne spētu pieņemt eksvīra nākamo draudzeni, bet ne esošo

Foto: Privātais arhīvs

Dina Zuzāne, azartspēļu miljonāra un "Zuzeum" centra īpašnieka Jāņa Zuzāna šķirtā sieva sniegusi interviju žurnālam "Ieva", kurā cita starpā piemin arī Jāņa pašreizējo draudzeni. Starp viņu un Dinu nekādu attiecību nav un arī nebūs.

Lasīt vairāk

Bijušais tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs šķīries ceturto reizi

Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējais Latvijas tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (NA) zaudējis ģimenes dzīvi – izjukusi viņa un 16 gadus jaunākās Aldas Ozolas laulība, kas tika noslēgta Gruzijas kalnos pirms pieciem gadiem, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

14 gadus vecais jelgavnieks Martins sāk darbu TV3 laika ziņās

Foto: Publicitātes foto

Rīt, 17. decembrī, savu pirmo oficiālo darba dienu mediju grupas "TV3 Group" rīta raidījumā "900 sekundes" aizvadīs tikai 14 gadus vecais laika ziņu moderators un laikapstākļu entuziasts Martins Bergšteins, kurš ar meteoroloģiju vēlas saistīt arī savu turpmāko karjeru. Lai arī savu TV debiju piedzīvoja jau pagājušajā nedēļā, sākot ar rītdienu viņš oficiāli pievienojas komandai, lai katru piektdienas rītu skatītājiem vēstītu aktuālāko laika prognozi dienai un gaidāmajām brīvdienām.

Lasīt vairāk

Jānis Timma noskaņots nākamgad būt labs vīrs un pelnīt vairāk naudas

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma sociālajā tīklā "Instagram" saviem vairāk nekā 470 tūkstošiem fanu apvaicājies, kādi ir viņu jaunā gada plāni. Uz šo jautājumu sportists pats arī sniedzis konkrētas savas atbildes.

Lasīt vairāk

Vietējais soctīklu hits: triks, kas neļaus pakrist uz slidenas ietves

Foto: Anitra Tooma

Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais – tā var teikt par vides aktīvistes, "Rīgas mežu" darbinieces Anitras Toomas piedāvāto risinājumu šobrīd, kad laikapstākļu un netīrīto ietvju dēļ pārvietošanās var būt īstens izaicinājums.

Lasīt vairāk

Afleks nelāgi izsakās par savu bijušo sievu un bērnu māti Dženiferu Gārneri

Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Bens Afleks sniedzis interviju populārajā Hovarda Šterna šovā un cita starpā atklājis, ka viņš būtu pavisam nodzēries, ja turpinātu dzīvot kopā ar Dženiferu Gārneri. Šis Afleka izteikums vēlāk viņam "atspēlējies" sociālajos tīklos, īpaši tviterī.

Lasīt vairāk

Toreiz un tagad: Aktrisei, uzņēmējai, influencerei Agnesei Zeltiņai – 50!

Foto: LETA

Otrdien, 14. decembrī, piecdesmitos šūpļa svētkus atzīmē bijusī Dailes teātra un Jaunā Rīgas teātra aktrise, šobrīd uzņēmēja, rakstniece un influencere Agnese Zeltiņa.

Lasīt vairāk

Pēc 20 gadiem laulībā šķiras krievu estrādes zvaigzne Grigorijs Ļepss

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Vairākās valstīs melnajā sarakstā iekļautais krievu dziedātājs Grigorijs Ļepss nu kļūs par šķirteni – viņa laulātā draudzene pēc 20 gadu kopdzīves iesniegusi šķiršanās prasību, ziņo Krievijas slavenību vietne "Star Hit".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!