Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena

Tieši pirms gada ar vērienu tika nosvinēta dzejnieces Aspazijas (Elzas Rozenbergas) 150 dzimšanas diena. Tas ir liels un svarīgs notikums katras sievietes dzīvē, tieši tāpēc visā valstī norisinājās lieli un mazi pasākumi par godu jubilejai. Tie bija tik veiksmīgi, ka Aspazija pat kļuva slavena un iemantoja daudz jaunu fanu. Kā viņas dzīve mainījusies aizvadītajā pirmajā slavas gadā?
Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena
1
Aspazijas kontā ir dzejoļi, lugas, prozas darbi, tulkojumi un rakstītais materiāls sniedzas simtos. Ilgus gadus Aspazija bija nolikusi savu radošo garu malā, lai vairāk pievērstos Rainim, kafejnīcām un 20. gadsimta modes blogiem, taču rakstnieka dvēsele prasīja savu, un Aspazija pēc vairākkārtējiem fanu lūgumiem izdeva bilingviālu grāmatžurnālu ‘Rainis KnewItAll’, prezentējot to šikā burziņā ēdnīcā VEST.
DELFI


Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena
2
Kad tu kļūsti slavens vienā jomā, izrādās, ka tu automātiski kļūsti kompetents arī citās, piemēram, mūzikas vētīšanā. Līdzīgi notika ar Aspaziju. LTV bija jārūpējas par reitingiem un skatītāju labsajūtu, tādēļ ļoti svarīgi bez DJ Rudd bija pieaicināt vēl vismaz vienu cilvēku, kas spēj labi izteikties par ‘Supernovas’ dalībniekiem. Aspazija izrādījās perfekta kandidāte šim sakrālajam pienākumam.
DELFI


Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena
3
Debija televīzijā Aspazijai padevās veiksmīga, tauta novērtēja viņas dotības par labu esam, taču tas nebija 100% lēmums, jo izrādās, ka starp mums mīt mileniāļi, kuri par vienīgo atzīstamo plašsaziņas līdzekli uzskata ‘YouTube’. Pēdējā gada laikā Latvijas sabiedrībā ir uzziedējuši vairāki ietekmīgi video blogeru vārdi, kuriem ir prāvs fanu pulks. Lai sasniegtu arī šo auditoriju, Aspazija nolēma apvienot spēkus ar citu ietekmīgu latviešu sievieti - Sindiju LO, filmējoties viņas video, kurā tiek demonstrēta pamācība, kā pareizi krāsoties.
DELFI


Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena
4
Pateicoties sadarbībai ar Sindiju, Aspazija guva vēl neredzētu apbrīnu un sajūsmu jauniešu vidū. Pēc regulāras 'YouTube' komentāru analīzes, fanu vēstulēm un Singapūras Satīna dziesmas ‘Es nemāku komatus’ noklausīšanās, Aspazija atskārta šausminošu faktu – jaunieši nemāk komatus. Nekavējoties tika sapulcināts šikāko Rīgas programmētāju klans un Aspazija radīja aplikāciju, kas komatus gatavam tekstam saliek automātiski.
DELFI
Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu   (34)
Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski Kā pareizi kukuļot Valdi Dombrovski   (9)
Mistiski pazušanas gadījumi, kurus nav iespējams izskaidrot Mistiski pazušanas gadījumi, kurus nav iespējams izskaidrot   (2)
Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas   (26)
Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru   (46)
Atrasts panākumu garants latviešiem - nosauc savu atvasi par Bērziņu Atrasts panākumu garants latviešiem - nosauc savu atvasi par Bērziņu  
Māris Kučinskis meistarīgi paspiež rokas dažādiem politiķiem Māris Kučinskis meistarīgi paspiež rokas dažādiem politiķiem   (5)
Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem   (14)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.